Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

lassan tényleg l ekéne vizsgáznom
lengőkarra való
attól függ mi van a forgalmiban.

ha van rajta biztosítás ne lehet gáz
De akkor ez,hogy van:
Én bementem a KTM szalonba és azt mondta a fickó,hogy nem lehet levizsgáztatni folytással a motort mert azokat az adatokat írják a forgalmiba amit a gyár küld az adott motorral.
Mire a fickó mondja,hogy várjak egy kicsit megnézi,hogy a 2 hete eladott 450exc milyen adatokkal jött a gyárból.
Kihozta a papírt és együtt néztük meg,hogy 9kw-al jött a motor és az is került a forgalmiba.
És mondta a fickó,hogy így meg lehet oldani akkor a dolgot de ő ezt eddig sose figyelte mert "nekik van jogsiük".
Akkor így jogosan vezetném a motort?
És balesetnél se lenne gáz nem?
NA WTF VAN kihaltunk?
Sajnos ezzel kell beérned
ELVILEG IGEn , gyakorlatilag az ügyvédtől függ
ilyenkor az összes kategória ugrik?
Nah, új net bekötve
Estét! Olyat nem találtál ahol le is vágja
ÉS EZÉÉ MITADNAK ?,
engem most fognak megbaszni kategórián jívüi vezetésért... 20-100000 ig büntethető + max fél évre ugrik a jogsid... csak az én esetembe az volt a gáz h balesetem volt

egyenlőre még nem küldtek semmit... ügyvédnénivel már meg van beszélve h hogy intézze a dolgot h ne vegyék el....
Jaaaa...ok. Akkor a kép még darabokban
ez lemaradt
na akkor ezért pofáznak?:S

pont oda van méretezve:D
Nem ez a rosszarcú nem én vagyok , kikérem magamnak, és családom nevében . Ez Laqpátmen magnum1
Na megjöttem, mindjárt kötik be a kábeles netet...kíváncsi leszek milyen lesz, remélem jobb, mint ez a köcsög anet...
Jóképü? jó képen kéne vágni,
Nemtom... azér kéne tunni, mert ha sok, otthagyom nekik a motrot, oszt nesztek....
150 nem?
zselici
Plusz, ha a zseleci tájvédelmi körzetben történik, akkor még 300?
Tehát akkor jó lesz ha igyexem... mert ha megfognak, az 300 ropi....