Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ott a link!
Nikk, és jön az asszociáció a videó.
Egyébként jó volt a vidi!
Én milyen voltam?
88-ban voltam utoljára úttörő...volt őrsöm is, Killián György. Tök szerelmes voltam egy oszttásnőmbe...rap volt az isten...elkezdtem vívni... ehh
Nikk rólad mindig eszembejut az egyik videó amit feltettem,Te voltál az egyedüli hozzászóló!
link
Sziasztok!
de te csalsz
én meg 1 éves

Én 19. Meg 75 kiló. Most +20 év. +35 kiló
Én 11 voltam akkor. Régen...
Akkor ismertem meg a zasszonyt.... akkor az most régen volt?
Pfff...micsoda tragédia
Most már nem írom át. Néha én is röhögök a hírdetéseken, mikor elöl-hátul dobfékes CR-t feltesznek kilencvenvalahanyasnak
Én...feltartottalak?
szeva...kérdés....az én régi 25ösömböl megmaradt hátso agy(96os volt a gép) jo egy 91es 25ös kx-be?
Holnapra fogok tudni valamiféle árat, de kompletten...minden szir-szar ami kell hozzá, remélem 50nél kevesebb lesz, bár van egy olyan rossz érzésem, hogy többe fog ez kerülni
ja és lehet külön kapni ..csak az árat nem tudta a heverom fejből mert kocsmában ütköztem vele...de megmondja ahogy gép előtt lesz
jól van ne izguljál ..ki szokták cserélni ....
A KTM szalonos fickó...valami olyasmit mondott, hogy nincs két egyforma...de most lehet nem szó szerint idéztem
az igen .....ki mondta ?
Azt mondták nekem zoozee, hogy símán csak bal sonkát tilos cserélni...csakis egyben szabad
valahol fönt van a honlapjukon...de elég drága
fejből nem tudom de utánakérdezek
azonkívül egy nagyon jó motor kell amit nem sajnálsz és nagyon kell tudni vele menni....ezenkívül kondi is kell
annak érdemes menni aki mondjuk simán végigmegy a kétórás endurocrosson és az elejébe végez és ezt mindíg tudja....
akkor már hobbyból érdemes ..de erzbergen ettől még a csak a felén tud végigmenni...esetleg...se
bejutni a rajtolók közé a könnyebb dolog mert ott találkoztam a hátsó sorokban olyanokkal akik jóformán fordítva ültek a motoron ...
viszont az első sorok a rajtnál foglaltak ...na oda nehéz bejutni ......mert hogy esélyed legyen a versenyen onnan kéne rajtolni az első két sorból....
Ja,azt nem irtam nem nyerni akar!INDULNI!
Meg 1 motor
TUDÁS sziasztok
Szia Zozi,egy haverom kérdezi hogy mennyi a nevezés erzberbe és mi kell hozzá hogy indulj?