Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó az a kép az adatlapodon... ahol az a sok szemét van. Remélem, sok környezetvédő látja
Igen. ?
még 2hét és szerintem teljesen fasza lesz!A multkor még jól elvoltam keseredve hogy halott a kezem Davon amugy tétényi vagy?
Ne is mondj ilyeneket, én is kezdek belejönni, ma két kézzel fogtam meg a közértbe a kosarat.
az kemény,én meg lassan kezdek rendbejönni,hétvégén voltam endurozni lájtosan
Nekem elég soksör lemegy... hétvégén simán elfogy egy láda, és be se rúgok....de erre nem vok túl büszke.

Viszont nem dohányzom, nem kávézom, nem iszom töményet és nem szedek semmi gyógyszert. És még mindíg bírom a mázsa feletti súlyokat, meg az egésznapos endurózást... Jó ez így
Mindenesetre nekem egy életre elegem van a gipszből, remélem többet nem lesz rajtam kopp-kopp, de ha mégis, már annak is örülni fogok ha valami normális csontom törik. Még összetörni sem tudom magam rendesen.
új ujjak?
Azon is vannak újjak!
a gipszes kezeden?
Nem nem, egy kezemen megtudnám számolni hányszor iszok egy évben. De akkor viszont…
Ráadásul nekem literes korsón van... de a súlyzózást igazi teremben igazi súlyzókkal elkövetve gondoltam, és űzöm is a mai napig. Az első 105 kiló abból jött össze....
Nem, jövöhét ha minden ok.
töménytelen mennyiségben
Lehet Fatertol örököltem ezeket a géneket, nála sörben nincs hiány, és nem is dohányzik csak nagyritkán, mégis hasonló testalkatú mint én, ő olyan 75kg körül lehet. Dohányozni, sajnos dohányzom, bár undorító szokásnak tartom. Másik rossz tulajdonságom, hogy nem szeretem a sört. Pedig már annyiszor megkívántam, és mégis soha nem ízlett, ha iszok akkor töményet!
KOsz az infót,most gyur a srác és persze indul elötte ec-ben,amugy triálozott elötte.De tényleg csak indulni akar,aztán ki tudja?
súlyzózás csak azért mert van korsó sör is!
Hali,levették már?
Ne bagózz, ne igyál töményet. CSak sok sört és jó úton jársz. De némi súlyzózás is megengedett
Rám is férne, úgy nézek ki mint egy fogoly, bár manapság már ott is magukra szednek.
+15 jöhetne simán.
Olyan még nem írt kommentet?
De ezt nem én irányítom, azért furcsa lenne ha egy szökehajú bombázó ugrana be.
Majd ha 30 felett leszel. Anyagcsere lassul, jönnek a kilók
Hát, apám, ez a Te bajod....

Én inkább szebb dolgokra szeretek asszociálni...
Nálam ez fordítva van, régebben (kb8év) amikor sportoltam 84kg voltam, most hogy nem csinálok semmit, vagyok 62.