Nekem elég soksör lemegy... hétvégén simán elfogy egy láda, és be se rúgok....de erre nem vok túl büszke.
Viszont nem dohányzom, nem kávézom, nem iszom töményet és nem szedek semmi gyógyszert. És még mindíg bírom a mázsa feletti súlyokat, meg az egésznapos endurózást... Jó ez így
Mindenesetre nekem egy életre elegem van a gipszből, remélem többet nem lesz rajtam kopp-kopp, de ha mégis, már annak is örülni fogok ha valami normális csontom törik. Még összetörni sem tudom magam rendesen.
Ráadásul nekem literes korsón van... de a súlyzózást igazi teremben igazi súlyzókkal elkövetve gondoltam, és űzöm is a mai napig. Az első 105 kiló abból jött össze....
Lehet Fatertol örököltem ezeket a géneket, nála sörben nincs hiány, és nem is dohányzik csak nagyritkán, mégis hasonló testalkatú mint én, ő olyan 75kg körül lehet. Dohányozni, sajnos dohányzom, bár undorító szokásnak tartom. Másik rossz tulajdonságom, hogy nem szeretem a sört. Pedig már annyiszor megkívántam, és mégis soha nem ízlett, ha iszok akkor töményet!
Viszont nem dohányzom, nem kávézom, nem iszom töményet és nem szedek semmi gyógyszert. És még mindíg bírom a mázsa feletti súlyokat, meg az egésznapos endurózást... Jó ez így
+15 jöhetne simán.
Én inkább szebb dolgokra szeretek asszociálni...