Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

dehogy is nem sértődök én meg ez a verseny arról szól mintha lemennél 1 pályára edzeni és többen motoroztok a pályánn ugyan olyan csak azért mégis van neki verseny stílusapl ugyan úgy vannak időmérők szabadedzések meg a verseny maga nagyon jókis buli!
Tápiobicske fizetös?Mennyi?
Nana...csak szomorú ne legyél...miben kell amúgy segíteni? (túl azon, hogy a sajár bordáival szúrni ki a szemét a gátlástalan parasztnak, aki ellopta a mocid...)
Sziasztok Ma voltam Egomba,szép hely!Zozi grat a gipsznélküliséghez Párkányba milyen az offroad bolt?Mert ma zárva volt ?
Szia!

Szép álmokat!
Nem komoly bajnokság ez hanem 1 olyan h full amatőrök indulnak!
Az Első motocross fesztiválon aminn voltam néző nah arra szeretnék nevezni!
nem kell semmi licensz hanem csak a nevezési díjat kell kifizeni aki ott indul az lehet licenszes versenyző!
Szóval full amatőr
nem megsértődni....csak felmerült bennem a kérdés mert az sem árt ha tudsz motorozni.....sőt többet lehet vele nyerni mint egy hidraulikus kuplunggal
Jóéjt, Béla!
Az enyém is és az is marad
zoozee fater vesébe vágóan JÓ kérdést tett fel...az évek, és a rutin, ugye. Válasz?
Nem kell a szokásos pasik közti kárörvendő duma. Az én házasságom JÓ. (egyelőre... )
Mégegyszer jó éjt!
perverz...
Ez amúgy általános érvényű, nagy igazság.
és motorozni tudsz amúgy ?
Azt te csak hiszed hogy te választottál
Amúgy azért gondolkozok rajt mert 3 hét múlva ha minden jól megy akkor elindulok 1 amatőr versenysorozatban 2 forduló lement már vissza van még 4 és az utolsó 4 en el szeretnék indulni ha minden jól megy!
és akkor nem ártana
/és azt sem nehéz húzogatni, csak tisztítani és kenni kell/ Na itt van a kutya elásva
szóval ha Andristól megveszem akkor feldobom és tudom használni is?
Annyira nem gáz, ha az ember jól választ...
csak ti vagytok nősek...én nem ...nem is voltam
Szar ügy!
Most már juszt se
Egy jó motort