Hello Ádám!
Én az Rm-be 1:35-1:40-es keveréket teszek nekem bőven elég pedig nem hagyom lustulni
Viszont köpi az olajat, ha azt akarod, hogy ne köpje az olajat akkor veegyél 4T-t
Az nem köpi de a 2T mindig fogja....
Egykis segítségre lenne szükségem! egy Kawasaki KX 125-ösöm van eléggé ellátva tuning alkatrészekkel (nem tudom ennek mekkora szerepe lesz) most hogy itt a nyár szeretnék vele elmenni endurózgatni, de ha nem tépem neki nagyon teleköpködi olajjal a kipufogót (még ha 40-be keverem is) ha tépem viszont rengeteget eszik szóval erre szeretnék kérni valami megoldást hogy hogy lehetne (ha lehetne) azt megoldani hogy ne köpködje annyira az olajat?
Üdv. Nemtudnátok megmondani, hogy milyen dugattyú ez? A belsejében találtam egy 4 jegyű számot meg egy betűt, de ettől nem jutottam előrébb. "W" a tetején egy háromszög és 3079 a szám.
na voltunk rmx nézőbe...hát külsőre nem egy szépség...amugy jónak tünt, leszámitva hogy az első teló gyanus nekem, az odáig stimmel hogy forditott, keménységre is jonak tünt meg jol viselkedett, de gyárilag nem álltiható az első teló?
Én az Rm-be 1:35-1:40-es keveréket teszek nekem bőven elég pedig nem hagyom lustulni
Viszont köpi az olajat, ha azt akarod, hogy ne köpje az olajat akkor veegyél 4T-t
Az nem köpi de a 2T mindig fogja....