Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello Ádám!
Én az Rm-be 1:35-1:40-es keveréket teszek nekem bőven elég pedig nem hagyom lustulni
Viszont köpi az olajat, ha azt akarod, hogy ne köpje az olajat akkor veegyél 4T-t
Az nem köpi de a 2T mindig fogja....
Sziasztok!

Egykis segítségre lenne szükségem! egy Kawasaki KX 125-ösöm van eléggé ellátva tuning alkatrészekkel (nem tudom ennek mekkora szerepe lesz) most hogy itt a nyár szeretnék vele elmenni endurózgatni, de ha nem tépem neki nagyon teleköpködi olajjal a kipufogót (még ha 40-be keverem is) ha tépem viszont rengeteget eszik szóval erre szeretnék kérni valami megoldást hogy hogy lehetne (ha lehetne) azt megoldani hogy ne köpködje annyira az olajat?

Válaszokat előre is köszönöm
Üdv.:Ádám
Hy All!
Sziasztok Suzuki Rm250 92"-es gyujtás leírásra lenne szügségem ha valaki tud segiteni nagyon örülnék neki!Köszi szépen!
mind1 töki..ezen nem fogunk összekapni
szerintem wössner vagy wiseco lehet....
amugy miért érdekel?
Nem azt kérdeztem, van egy nyil a dugo tetején, amit tudok micsoda. meg van egy a W felett amit nem tudok micsoda. ennyi.
akkor minek kérdezted ha tudod?
szerintem wössner...vahy wiseco
gondoltam, csak kíváncsi voltam mit reagálsz rá nyugi, nem fogom kitenni háttérnek
az a csajom meg a motorom
óó-hóóó-hóóó pont egy olyan képet kerestem háttérnek, amin egy ktm és egy csaj van
Egy protektor alsót tudsz beszerezni (gatya alá)? Ha igen mifil?
sziasztok!
Ok, ezt tudom, de ezzel sem jutottam előrébb, hogy ki gyártotta ezt a dugattyút.
a szám az gondolom a tipusa,a 3 szög az meg elvileg egy nyíl,ami azt jelzi,hogy a nyílnak a kipufogó nyílás felé kell állnia
Üdv. Nemtudnátok megmondani, hogy milyen dugattyú ez? A belsejében találtam egy 4 jegyű számot meg egy betűt, de ettől nem jutottam előrébb. "W" a tetején egy háromszög és 3079 a szám.

Képek róla: http://picasaweb.google.hu/mr....
Szeva Béla
Jövöhéten jösz paksra?
Üdv MxBéla
Szép napot! Ez bizony krisztus
jojo, már tudom
Off-Road Motoros Outlet
-Minőség elérhető áron-
Nézzétek meg érdemes!
max az olaj keménységének a variálásával..vagy átszelepeléssel
utánanéztem és az is stimmel ugytünik
na voltunk rmx nézőbe...hát külsőre nem egy szépség...amugy jónak tünt, leszámitva hogy az első teló gyanus nekem, az odáig stimmel hogy forditott, keménységre is jonak tünt meg jol viselkedett, de gyárilag nem álltiható az első teló?
Sziasztok akor 2 kor indulás reptérre
Látom, izgalmadban nemigem tuttál aludni se... pedig egy valamirevaló háromgyerekes apa legjobb, ha minden pillanatot kihasznál erre

Azé hajrá!