Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

akkor részemről go...
Tata hol vagy te is ígérted , hogy jössz.
hát a fene tudja olyan mintha jó lenne! köszi a linket ! mert most tetem alá egy gumi tömítést aztán nem tudom meddig bírja. akartam gyárit venni rá de 8 ezer
hali Gery többen is ígérkeztek ha addig nem esik dél fél 1 körül indulok. csak nem akartam egyedül kint lenni!
hello
tudom hogy nem CR re de ez nem jó neked? http://www.vatera.hu/kawasaki_...
SZiasztok! valaki tudna nekem segíteni ? kellene egy hűtősapka honda cr 125re (88_as év.j)
ő is érti, csak nem szereti
én megyek!

...ha jöttök
Helo! Temeg ha értenéd a viccet nem irtadvolna ezt!
hali!
Miújság?
Ja, az motoron ülve érdekes lehet.
Meg a lánc is otherside.
De ilyenem se volt még. Mé ilyen olcsó vajh?

FOxy, a motorod viszontlátására nincs esély? Honnan vitték el? Nem gyanús valaki, aki pályázott rája?
Erős a kisértés! ha jönnek ki mások is IGEN!
szia Magnum
időre való tekintettel lesz motorozás?
szasztok.
jah értem
amúgy nekem csak a teteje kellett volna ami ráfogja a fékcsövet de már megoldódott csináltunk rá
hidro kuplungnál
főfékhenger
vagy
főkuplunghenger?
Ami az első telóvédőn le van fogatva fékcső az csak azért van ott lefogatva nem h ne mozogjon össze vissza a fékcső nincs annak különös szerepe?
Hellosztok
Jah már nem kell megoldottuk a műanyag témát:D
amúgy egész éjjel nem aludtam:D
Szevasztok! Nyáriszünet 2. napja Tiszta jó...találtam fasza munkát apámnál, csomót vezethetek majd...kell a sok-sok tapasztalat, KKSZ meg a 2-es orvosi is megvan, úgyhogy mostmár legálisan vihetek árut 3,5t össztömegű teherautóval
Ez csak egy kép bikebicsről de kösz hogy elolvastad amit írtam:( Ha elolvastad volna most nem kérdeznéd ezt...
morgen