Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

intravénás sört?
A hooliganosokat nagyképűnek tartom. De mindegy, a pataki is az, mégis bírom...

A holnapi amolyan rehabilitációs jellegű lesz. Jön a motorbótos cimbi is, ő is aznap esett, amikor én, csak mondjuk öt kilométerrel odébb. Viszünk mankót meg járókeretet
Jó nagyot
Sok sikert a moccoláshoz
én ma voltam pályázgatni egy kicsit

volt Hooligans is

jah meg voltak gyorsaságik meg chopperek is
Aztat
Hali. Denagykirályvagy. Frankón. Ossiánon sose voltam. Viszont holnap készülök motorozni négy hét kihagyás után....
jó estét kívánok
Hali Nikk

Multhéten voltam Ossian koncerten
Meg egy kompressziómérés se ártana a vasnak... valszeg amelyiknél leáll, ha hiányzik a négyből, annak jó, amelyiknél nem áll le, ha letéped a pipát, ott kifogyott az erő... és ezen sajna nem segít a szinkronizálás. Ráadásul léghűtésesnél a két szélsőnek jobb a hűtése, mint a középsőknek, tehát az kevésbé vetemedik... én erre tippelek. Összefoglalva motorfelújítás, sajna
Hali! Az enyim cetka O gyűrűs... jónak tűnik, bár kétütem nem annyira rángassa....
Na mi van itten enyvdurósok
NE HÚZD LE A GYERTYAPIPÁT egyik hengerről se
Czetka 520-as O-gyűrűs sárkidobós erősített lánc az a tuti
egy öreg kép az antikváriumból
ekkora szopást indultam volna el és megadta magát.

Plussz egy kérdésmilyen láncot érdemes venni ti mit használtok
szebb napot!
holnap valaki nyháza? egy kis pályázás?
szia
én is lépek
Oké-zsoké

na mentem,ahoj
szia sanya .......majd valamellik hétvégén összehozhatunk valamit oda(kakucs)....tegnap beszéltük haverommal lecipelnénk két tesztmotort és pörgögnénk mint a disznó.....július huszonpáradika..és itt lesz a 2009 -es -ből pár modell ....aztán azt is lehetne próbálgatni
Hy!
ma lesz a tesztdrive
morgen

sanya jó lett a lovad ?
Jó reggeli!Egyébként ezüst
Mázlisták...

Egyébként arany?
http://ujhelyivihar.atw.hu/kic...

Ilyen vihar volt nálunk. Legalább fasza lesz a talaj az erőben :):):)
Viccenkívül döntök még egy sört, oszt alvás