Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok, most vetem 1 kis endúró gépet és lenne 1 pár kérdésem ezel kapcsolatban:
- Meg tudná e nekem vakai mondani, hogy hol találok a neten endúrózást oktató könyvet vagy pdf-t vagy valami hasonlót ? (elöszöris az alapokra lenék kíváncsi, h hogyan kell meni állva, ülve dönteni stb... mint pl a speed gépeknél a motorozás mesterfokon c. könyv )
-Ja és igen + 1 kérdésem lenne 1 cross nadrág menyire fontos a motorozáshoz ?
Előre is kösz
így utólag is kössz
bronz
Hali!
mostanába nem igen tudom nyomonn követni mindig a fórumot mivel nyári melónn vagyok
úgyhogy akkor most szeretnék neked utólag is BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT kívánni
ezűűűst! na ma ptoltam be a születés napomat most értem haza..hát....jól sikeredett....
Arany
Hááát...talán csak elugrok az elejére...
Most viszont megyek, fexem, mert fáradtan könnyebben hibázok, és nem akarok esni
Jóéjt!
13 kor kezdődik
Bicske, hmmm...lehet. De délután/estefelé szent krosszvasárnap van, megyek pályára, fejlődni. Hánytól lesznek futamok?
Szerintem több dzsuvát hordanak fel a kavicságyazással meg a kanyarok levágásával a versenyzők mint amit odavinne a szél (főleg ha néha még locsolnák is a pályát), de mindegy...a domb mögött az már nem a Hring területe, nem? Meg gondolom azért oda csinálták a pályát mert ott volt jó a domborzat - bár nem értek hozzá, csak mentem rajta és nagyon bejött...

Más: holnap jön vki Tápióbicskére MX OB-t nézni
Azaz. Úgy értettem, hogy nem kár érte, hogy hülye helyre tették, mert amit ott felporolnak, az az aszfaltcsíkon landol. A domb mögé kellett volna.

Amúgy minden megszűnésre ítélt crosspályát sajnálok én is
Arra gondolsz, ami a kerítésen belül, de magán az aszfaltcsíkon kívül van? Csak mert tavaly a KTM Fesztiválon meg utána az offroad tesztnapon azon lehetett motorozni...és egyáltalán nem mondanám hogy nem kár érte, nekem legalábbis kurvára tetszett (életemben először mentem kemény talajú krosszpályán, eddig mindig csak ezen a fosóhomokon nyomtam, persze hogy tetszett )!
én ellopnám a VB díjat
nálam van a VB díj
Ma tudtam meg, hogy a Hungaroring mellett van (főleg VOLT) egy crosspálya, csak megszűntették. Ahogy elnéztem, annyira nem kár érte.
Ja, egyet szerzett a srác... de talán ha mázlim van, azt én is szerzek valahogy. Kilökdösöm a többit, vagy f@sztuggya.... de világbajnok sose tudnék lenni....
Az ilyen verje ki magának eccer jobb kézzel, aztán meg ballal... gratulálok
Az internet csodája az arc nélküli arcoskodás. Erről ennyit
Másik kedvencem az a fajta pöcs, aki felregisztrál vagy 2-3 néven, és a saját hülye videóhozzászólásait igazolja, meg dícsérgeti a másik nickjein
1 pont ott van
és 1pont értékesebb mint egy VB cím!
Be is kaphattya... ha hagyom
De a baumgartner zsoltikának ez se jött össze... pedig lóvé volt mögötte doszt.....
mit kell tenni?
Szerezni kell a F1be 1 pontot azt is úgy hogy csak 3 csapat indulhat el a futamon

1Pont-1 VB cím
végülis....
Szevasztok...Gratu Talmácsinak, sajnos nem láttam, a Ringen voltam. Ez a Shepard(?) gyerek már bemutatkozott pár fórumon

Azért ez egy óriási dolog.... ami edzés, fáradság, életveszély és anyagi áldozat, ami mögötte van. Hálistennek sikerült neki... és erre jön néhány buzi senkiházi, aki leszólja... Mit kell elkövetni egy magyar embernek ahhoz, hogy mindenki elismerje ebben a kurva országban?
"Ilyen magamfajta negyvenéves körüli srácokkal összekapaszkodva ugráltunk örömünkben, mint az idióták... sose felejtem el... "

Én TV előtt ordibáltam Vaterral együtt
Az most van...

Meg hadd mondjam el, hogy a magazinban van egy Talmás írás. Ott fikázza a sok nyeretlen köcsög. Kurvaideges lettem tőlük. Életükben nem értek el lóf@szt se, de Talmát fikázzák. Pont a kishajmási temetőnél tartottunk pihenőt, amikor jött a hír, hogy világbajnok lett a srác. Ilyen magamfajta negyvenéves körüli srácokkal összekapaszkodva ugráltunk örömünkben, mint az idióták... sose felejtem el... a sok nyeretlen meg bekaphattya....