Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello! Valaki tudna segiteni? Láncot szeretnék cserélni a motoron, de nem tudom,hogy milyet vegyek mert nem tudom mien kell. Abban segitsetek légyszives,hogy a láncszemeket mi alapján számoljam?Ja,és tud valaki motorosboltot(Budapesten)ahol, lehet kapni hátsó lánckereket?
Üdv mindenkinek!
Most eset le!
Kellet nekünk ide 3 kan kutya…
Tényleg nagyon idegesít, gondolom ha időben észreveszem nem lesz ilyen, de ez a 3 hónap gipsz..
A qutya nem nagy gáz de,egy kecske meg is enné a járgányt
a kutyát?
nekem is vót...ezen már a qutyaszar sem segít
Sziasztok!
Sehol senki? Kivittem ma a vasat a garázsból, hátha esetleg D vitamin hiánya van.
Találkozott már valaki kutya pisával? Mármint alufelnin, mert nekem frankon megmarta, azt hittem szívrohamot kapok amikor megláttam. Nem bírtam letakarítani semmivel, hihetetlen a kutyák leamortizálják a motoromat. Csak 1x lássam meg, tuti kinyírom a dögöt. Valakinek egy tipp, hogyan lehetne eltüntetni?
hello! nekem aépinestar tech 6 van (új ára 76 volt ) nagyon komoly kis csizma tele merevítésekkel,,meg minden,,de igazán nem lehet vele bokából váltani,,csak térdből huzogatni fel a lábfejet,,,de ígyis elviselhető,,mert nem 1 x volt h lábamra esett a motor és semmi baja nem lett a lábamnak.....
amúgy ezeka csimák csak cross,,enduro,,supermoto,,quad,,és talán túraendurokra jók,, közúra sztem csak cross,,enduro,,supermoto motoroknál szabad ilyne csizmákat venni,,mert hosszú távon nagyon kényelmetlenek tudnak lenni.....
Minden csizma kemény előszőr
Lehet váltani bokából is, csak lehet, hogy előszőr be kell tőrni
Nekem példáúl feljebb kellet rakni a váltókart, mertcsak úgy fért be kényelmesen a lábam a váltóhoz
Hello Skacok!
volna 1 kérdésem:egy komolyabb(amiben van mindenféle merevítés,pl:Berik) crosscsizmában mennyire lehet váltani?vagy ti térdből szoktatok?egyszóval mennyire mozgatható a lábfej egy ilyen lábbelibe?hülyeség volna ilyet venni közúti motorozáshoz?
Előre is kösz!
bocs nem magyar, japán!
Tudod a Kinyír .A Kanyar
melyik versenyző Bekő Tóni
Valaki ismeri itt Hlács Attilát szentendréről ?
gyááá
hogyan született és hallt meg a magyar autóversenyző?
Kilyukadt a gumi
kilikadt a gummi bakker...akkor csak ovatosan...mindenképp cseréld le ...de a terepezés is fexik neked nehogy maga alá temessen a kicsike
Meg már ugyis régóta készülök kipróbálni a közeli krosszpályát..
bezony
meg defektes az sm szett
kellemeset a hasznossal
terepezés lex?
szasztok ma kerékcsere
nah sikerült megoldanom ragtapaszból tekertem rá vagy 3mm-t aztán ilyen univerzális olajzó spray vel befújtam a markolatot,,elég könnyen rátudtam tenni,,10 perc múlva már úgy állt ott minta beton
nah ott a megoldás