Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Beszerelés előtt lehet azt is csinálni hogy a csapágyat berakod a mélyhűtőbe, a csapágyfészket meg hőlégfújóval megleheled, így kis szerencsével akár ütögetés nélkül is a helyére tudod tenni a csapágyat.
Nekem most p.b.r láncom van nem tudom h mien márka meg minden de nekem mióta megvan a motorom azóta nem kellett utánna húznom szóval már van lasssan fél éves de még nem kellett utánna húznom szóval nagyon jól bírja!
amúgy valaki nem tudja h a p.b.r mien márka?
amúgy hello mindenkinek
Ne vedd meg azt az erősített szart nem ér semmit se Felejtsd el.Én is azt vettem naponta feszíthetem a láncot motorozás után, vagy még közbe.
Mér? Haza is vihettél volna pár ugrót vagy mandínert
Cserrénfa még talán létezik, mint pálya. Csak égig ér a gaz
Nagyonszépenköszönöm
nem hangzik rossznak amit mondasz csak azért érdeklődök utána mert találtam egy láncszett akciót a PARILLÁNÁL és godoltam rámegyek http://www.parilla.hu/index.ph...
kicsit leljebb kell görgetni és a 12.500 ft -os csak én az erősebb kivitelt kérném

Szerintem jó vásár lenne.
hát......először is...egy vasrúddal átnyúlsz az eggyik oldaról a másikba, és ütögeted úgy, hogy a csapágy minden eggyes részét érd.....aztán mikor ezt kiütötted, jöhet a másik oldal, ot már könnyebb dolgod lesz....én azt a gyorsaság és egyszerűség kedvéért bicikli nyereg csővel ütöttem ki...improvizálj lényeg hogy jó leghyen... az új csapágyat meg úgy rakod bele, hogy egy kicsit begépzsírozod a külső gyűrűt, majd szépen finoman elkezded gumi kalapáccsal kocogtatni befele...aztán egy vékony hegyes vassal a szélét kocogtatod, minden irányból és még véletlenül se üss bele a porvédő részébe! ennyi az egész.... SOK SIKERT! (nem nagy kunszt)
haho
nincs jelentkező
sziasztok
ferihegyre jön ma valaki?
majdnem el is mentem oda dolgozni nyáron kamionra, de nem volt szívem elhordani a krosszpályát
köszi szépen mindent a gyorsaságot + extrán köszönöm :)
cserénfa,csév,dunaújváros,szexárd...fasza
Szerintetek h tudnám kiütni a kerékcsapágyakat?
Szekszárdon az M6-os építéséhez egy komplett hegyet hordtak el, krosszpályástól, mindenestől
nekem Afam x-gyűrűs extra erős kivitelű lánc van fennt...amikor rátettem, azóta nem huztam rajta semmit..eggyátalán nem nyúlik, szerintem kurva jó lánc.....ezt érdemes megvenni....
az AFAM lácokról tudnátok valamit regélni érdemes olyat venni? vagy mondjuk a CZ lánc, IRIS ? vagy a D.I.D lánc a biztos?
Nem könyv, hanem film, de talán megteszi: http://sziszifusz.szie.hu/~laj...
hát ja.......most én is mennék...csak ugye mikor jön a haver hogy menjünk.....mert benzinért is kéne menni szereti a kicsike.....
Én a Te helyedben nem időznék sokat, irány a pálya! Még 2 hét, és rólam is lekerül a gipsz, utána pótlásra kerülnek az elmaradt csapatásók. Nagyon várom már…
plussz tavaly volt a motorrevüben Grillmayer Gábornak egy sorozat cikke.azt érdemes előkeríteni.
8rész volt asszem
jó reggelt fel kellett támadni mert kéztetést éreztem h ki kell támadni a pályára.... ide hallom hogy van kinnt egy 4T a pályán
menj ki és motorozgass kedvedre ........az a gyakorlás
a cross naci csak annyira fontos, hogy egy ici pici foltot csinál a kipuff a lábadon....
én tuti vennék a helyedbe csizmát!, nadrágot!,páncélt!,és persze bekót...de remélem h az már van neked
Igaz ez nem enduro, de szerintem valami ilyesmit keresel. link
Sziasztok!
Mi újság van errefelé? Mindenki motorozik?