Beszerelés előtt lehet azt is csinálni hogy a csapágyat berakod a mélyhűtőbe, a csapágyfészket meg hőlégfújóval megleheled, így kis szerencsével akár ütögetés nélkül is a helyére tudod tenni a csapágyat.
Nekem most p.b.r láncom van nem tudom h mien márka meg minden de nekem mióta megvan a motorom azóta nem kellett utánna húznom szóval már van lasssan fél éves de még nem kellett utánna húznom szóval nagyon jól bírja!
amúgy valaki nem tudja h a p.b.r mien márka?
amúgy hello mindenkinek
nem hangzik rossznak amit mondasz csak azért érdeklődök utána mert találtam egy láncszett akciót a PARILLÁNÁL és godoltam rámegyek http://www.parilla.hu/index.ph...
kicsit leljebb kell görgetni és a 12.500 ft -os csak én az erősebb kivitelt kérném
hát......először is...egy vasrúddal átnyúlsz az eggyik oldaról a másikba, és ütögeted úgy, hogy a csapágy minden eggyes részét érd.....aztán mikor ezt kiütötted, jöhet a másik oldal, ot már könnyebb dolgod lesz....én azt a gyorsaság és egyszerűség kedvéért bicikli nyereg csővel ütöttem ki...improvizálj lényeg hogy jó leghyen... az új csapágyat meg úgy rakod bele, hogy egy kicsit begépzsírozod a külső gyűrűt, majd szépen finoman elkezded gumi kalapáccsal kocogtatni befele...aztán egy vékony hegyes vassal a szélét kocogtatod, minden irányból és még véletlenül se üss bele a porvédő részébe! ennyi az egész.... SOK SIKERT! (nem nagy kunszt)
nekem Afam x-gyűrűs extra erős kivitelű lánc van fennt...amikor rátettem, azóta nem huztam rajta semmit..eggyátalán nem nyúlik, szerintem kurva jó lánc.....ezt érdemes megvenni....
Én a Te helyedben nem időznék sokat, irány a pálya! Még 2 hét, és rólam is lekerül a gipsz, utána pótlásra kerülnek az elmaradt csapatásók. Nagyon várom már…
menj ki és motorozgass kedvedre ........az a gyakorlás
a cross naci csak annyira fontos, hogy egy ici pici foltot csinál a kipuff a lábadon....
én tuti vennék a helyedbe csizmát!, nadrágot!,páncélt!,és persze bekót...de remélem h az már van neked
amúgy valaki nem tudja h a p.b.r mien márka?
amúgy hello mindenkinek
kicsit leljebb kell görgetni és a 12.500 ft -os csak én az erősebb kivitelt kérném
Szerintem jó vásár lenne.
nincs jelentkező
ferihegyre jön ma valaki?
8rész volt asszem
a cross naci csak annyira fontos, hogy egy ici pici foltot csinál a kipuff a lábadon....
én tuti vennék a helyedbe csizmát!, nadrágot!,páncélt!,és persze bekót...de remélem h az már van neked
Sziasztok!
Mi újság van errefelé? Mindenki motorozik?