Zozzee!
most 1 őszinte véleményt lécci!az a helyzet h azért gondolkozok rajt nagyon nagyon mert amien címeket adtatok vagy amiket tudok azokat mind felhívtam és vagy volt de már nincs vagy nem is volt nekik!
szóval azért kérdeztem tőletek h szerintetek mien a HGS(mármint márka)
meg h megéri-e?
mert utálom h 2 motorozás után elengedi a tömítő cucc és olyan hangja van tőle mint a fűnyírónak utánna széttszed összerak és 2-3 motorozás emgint ez úgyhogy ezért akarok beruházni rá tudom h másra is költhetném emg minden meg nem vagyok versenyző h neked tuning rezó kelljen de mivel még gyárit sem tudok rá szerválni ezért ez lenne most!
Itt nem a lebeszélésről van szó Tamás . Ezt el fogják vinni mert voltak érdeklődök és jönnek a mailok . Csak én is voltam a te helyzetedben és én sem lettem sose okosabb amikor tanácsot és megoldást kértem . Akkor is mindenki a jól bevált papírformát irta . Aztán jött az alkatrészkeresés és akkor néha nagyon le volt a mosoly fagyva az arcomról . A minőség és a kért ár nem mindig voltak egy szinten . Én is csak azért kérek ennyit érte , mert nem egy elfáradt agyonvert , hegesztett , forasztott valamit akarok eladni .
Ha esetleg valakinek a lelki világába léptem akkor utólagossan bocsi , de szerintem ez nem történt meg .
rövid tömör
nem rossz cucc az tény...attól ne félj
most 1 őszinte véleményt lécci!az a helyzet h azért gondolkozok rajt nagyon nagyon mert amien címeket adtatok vagy amiket tudok azokat mind felhívtam és vagy volt de már nincs vagy nem is volt nekik!
szóval azért kérdeztem tőletek h szerintetek mien a HGS(mármint márka)
meg h megéri-e?
mert utálom h 2 motorozás után elengedi a tömítő cucc és olyan hangja van tőle mint a fűnyírónak utánna széttszed összerak és 2-3 motorozás emgint ez úgyhogy ezért akarok beruházni rá tudom h másra is költhetném emg minden meg nem vagyok versenyző h neked tuning rezó kelljen de mivel még gyárit sem tudok rá szerválni ezért ez lenne most!
Ha esetleg valakinek a lelki világába léptem akkor utólagossan bocsi , de szerintem ez nem történt meg .
amúgy mien gumit vettél?(márka)?