Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a harckocsin
A rádió bemondta, hogy vmi gőzmozdony füstjétől nem láttak a hajók a dunán
ja megkérdeztem
kell neki a cucc...
szóval akkor kettőt legyen szives
nadon hellllyes
mint a villám....

...már folyamatban van az eszközlése.....
Lacz mail?
Üdv mindenkinek!

Hátha nem off:

D.I.D. 520HS 120 szemes erősitett lánc,patentszemmel eladó.

Ára:15e Ft

Tel:06-20-524-7745
Két füstölés között megkérdezed bátyádat hogy kell-e neki is az amiről beszéltünk?
na megyek füstölni a dunapartra
csaooooo
na mondtam hogy csaptávolság...csak arra nem emlékeztem hogy col
valami dugó meg henger de mind1 hozd el és belekalapáljuk..idézet napjaink motorszerelő tanoncaitól
Grat ,nem sámli vagy!
Gyalog Forest Gump
Mondták ,hogy mostanában valami jeti szerű lény randalírozok az ország erdeibe de,osztán kiment osztrákiába
Szeva! A láncnál a 420/126 azt jelenti,hogy 126 szem hosszú,a 420 pedig a láncszem csaptávolságát coll-ban! (4/8-os,tehát félcolos) A te lánckerekedre(5/8-os) az 520,525,530-as láncok a jók,láncszélességtől függően!(sima,vagy erősített!)
Ha nem vágod a témát,akkor próbáld rá!
kb mint a crm-ed volt szerintem
szevasztok! KDX 250 esről valakinek valami véleménye van? tapasztalat? erő, súly, tartósság, ilyenekre gondoltam. . . most akarok mocit venni. .
köszi
420 mili? az még láncszem hosszának is sok... , amúgy tényleg, mit jelent?

csobánkárol csak egy kis kitérő lett volna
következőre hova sétálsz?
Arra nem különben kaptál volna egy liter házibarackot Pilisszentlászló Pilisszentlélek és le CSobánka ezek voltak meg a Pilisben.
EUROSPORT 2!
MX VB
jahhh oksi
ok köszi
azt tudom hogy valamilyen szélesség,vagy csaptávolság nemtudom...ezt már az utolsó órákon vettük...akkor meg már kurvára leszartam...és nem figyeltem
sziasztok most szeretnék venni egy crossmotort.pontosabban a ktm sx 525 öt nézegetem.ha valakinek van tapasztalata a géppel kapcsolatban kérem jelezze.esetleges típushibák rdekelnének.plusz még arra is kíváncsi vagyok hogy az alkatrészárak hogy alakulnak ktm éknél,mondjuk egy yamahához hasonlítva.mennyire bírják a ktm sx 525 ösök.válaszaitokat várom.
de mondjuk elég szélesnek tűnik az a 420 mili nem?
köszi nektek