Üdv!
Látom kicsit felkevertema topicot . Megnézegettem egy két írást és nagyon jókat mosolyogtam . Én azt hittem itt profi motorosok vannak , de mint látom egypáran el vannak tévedve (Pl: rozsdás rezó ).
Amikor pro circuitot ajánlotok elötte a tényleges árat irjátok meg ne csak levegőbe beszéljetek . Ha 40 ért lehetne kapni egy cromozot rezót hát szerintem Tamás nem nagyon gondolkodna ezen a rezonátoron . Már több érdeklödő volt és nem problémáztak ezena kérdésen , mert gondolom ők végigjárták már a keresés eredménytelenségét ( lásd bontók és utángyártás ). Amúgy thx a rezot zoozee !
Üdv RMZ-sek!
Megtudnátok mondani ha 1 picit nehezebben indul a zörge melegen akkor állitani kell a szelepen?vagy a levegö csavaron?mert hidegen könnyen indul..ill mennyi gyapot kell a kipufogoba..
Köszi srácok..
A felnibe bele van ütve a gyártás éve, DOT és a szám. Az első és legjellemzőbb ugyanis, hogy a 88-asként meghírdetett motor pl. 83-as
Legjobb, ha nyomtatsz ki képeket a www.bikepics.com-ról...És hasonlítgatod.
Látom kicsit felkevertema topicot . Megnézegettem egy két írást és nagyon jókat mosolyogtam . Én azt hittem itt profi motorosok vannak , de mint látom egypáran el vannak tévedve (Pl: rozsdás rezó
Amikor pro circuitot ajánlotok elötte a tényleges árat irjátok meg ne csak levegőbe beszéljetek . Ha 40 ért lehetne kapni egy cromozot rezót hát szerintem Tamás nem nagyon gondolkodna ezen a rezonátoron . Már több érdeklödő volt és nem problémáztak ezena kérdésen , mert gondolom ők végigjárták már a keresés eredménytelenségét ( lásd bontók és utángyártás ). Amúgy thx a rezot zoozee !
Megtudnátok mondani ha 1 picit nehezebben indul a zörge melegen akkor állitani kell a szelepen?vagy a levegö csavaron?mert hidegen könnyen indul..ill mennyi gyapot kell a kipufogoba..
Köszi srácok..
Múltkor vért izzadtunk, mire lebeszéltük a hidrokuplungról (a bowdenolajozó javára)...Most meg rezó...Kevés az 54 ló?
mert a régit kimotorozza
nem sok érte a 30 pénz?
amúgy szewasztok ...megjöttem mélyrepülésemből vazze...geci fáradt vagyok de a gyerek még szaladgál ...agyvírzís...
Legjobb, ha nyomtatsz ki képeket a www.bikepics.com-ról...És hasonlítgatod.
holnap megyek motort nézni. Egy 88-as Honda CR 250-t. Milyen árulkodó jelekre figyeljek oda?
Előre is köszi