Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ui: amit rozsdának néztek az ugy hívják hogy réz.
Az már a véget jelenti nézesd meg a szelephézagot
Üdv!
Látom kicsit felkevertema topicot . Megnézegettem egy két írást és nagyon jókat mosolyogtam . Én azt hittem itt profi motorosok vannak , de mint látom egypáran el vannak tévedve (Pl: rozsdás rezó ).
Amikor pro circuitot ajánlotok elötte a tényleges árat irjátok meg ne csak levegőbe beszéljetek . Ha 40 ért lehetne kapni egy cromozot rezót hát szerintem Tamás nem nagyon gondolkodna ezen a rezonátoron . Már több érdeklödő volt és nem problémáztak ezena kérdésen , mert gondolom ők végigjárták már a keresés eredménytelenségét ( lásd bontók és utángyártás ). Amúgy thx a rezot zoozee !
Vettem ma új gumit fel is raktam gyorsan
Üdv RMZ-sek!
Megtudnátok mondani ha 1 picit nehezebben indul a zörge melegen akkor állitani kell a szelepen?vagy a levegö csavaron?mert hidegen könnyen indul..ill mennyi gyapot kell a kipufogoba..
Köszi srácok..
Szewa...
Múltkor vért izzadtunk, mire lebeszéltük a hidrokuplungról (a bowdenolajozó javára)...Most meg rezó...Kevés az 54 ló?
A gyerek mácsak ilyen...sose várj mást
Szoktál rágózni a sisak alatt?
ja csak kicsit szar lenne ha endurózás közben mindentöl távol eldzsal a hütöke de mcprobálom!

mert a régit kimotorozza
nem sok érte a 30 pénz?

amúgy szewasztok ...megjöttem mélyrepülésemből vazze...geci fáradt vagyok de a gyerek még szaladgál ...agyvírzís...
Vegyétek vigyétek ennyiért ingyé van
http://www.hasznaltauto.hu/2212306_kawasaki_kx250f_2004
elöl hátul tácsafékes a 88-as és sima telós ...HPP powerszelep van rajta
Mi a fasznak neked másik rezó? használd a motorodat és inkább költsd el a azt a pénzt valami értelmesebb dologra. .
Nakinon hevönsz' dór....
Erdő, mező, a kicsi temető, ott alussza álmát már a szerető....
Én némi FBS-t kentem a szivárgásra, azóta is stabilan tart (3 hónapja)
Hali tud valaki hütöjavitót pesten?ma kilukadt
Így van
A felnibe bele van ütve a gyártás éve, DOT és a szám. Az első és legjellemzőbb ugyanis, hogy a 88-asként meghírdetett motor pl. 83-as
Legjobb, ha nyomtatsz ki képeket a www.bikepics.com-ról...És hasonlítgatod.
Nem baj, majd alakul... Ha ott voltál, büszke lehecc, amíg élsz... Hajrá
Üdv mindenkinek,
holnap megyek motort nézni. Egy 88-as Honda CR 250-t. Milyen árulkodó jelekre figyeljek oda?
Előre is köszi
Én még csak kétszer de én is büszke vagyok Pedig nehezen viselem az ilyen látványt