hello mindenki!
nemtudja valaki hogy a kormányra a gumimarkolatot mivel lehet rögzíteni? haver tsr jére vett gázkarra patent lett de a kuolungnál van 1 mm hézag és lötyög,,mivel lehet legegyszerűbben frankón odarögzíteni?
előre is köszi
Teljesen Új FOX Racing protektoringek eladók S-Xxl-ig! Váll-, gering-, mellkas-, csípő-, felkar-, illetve alkar protektorral felszerelt protektoring!
Ár:25.000Ft+1000Ft postaköltség
Ha a méretezéssel merül fel benned kétség, írj egy e-mail-t és küldök egy mérettáblázatot
Elérhetőségek:
Tel.:06302334445
E-ma
il:sira.mark@c2.hu
Nekem is a motor.
Holnap probálom ki közuton elöször a Dominatort amit nemrég vettem.Nagynehezen intéztem rá rendszámtáblát és mehetek forgalomba bolondittani az autosokat
amúgy van rögzítő ragacs is de ami egy millimétert lötyög arra nem jó
amúgy endurósok megdrótozzuk...
nemtudja valaki hogy a kormányra a gumimarkolatot mivel lehet rögzíteni? haver tsr jére vett gázkarra patent lett de a kuolungnál van 1 mm hézag és lötyög,,mivel lehet legegyszerűbben frankón odarögzíteni?
előre is köszi
Ár:25.000Ft+1000Ft postaköltség
Ha a méretezéssel merül fel benned kétség, írj egy e-mail-t és küldök egy mérettáblázatot
Elérhetőségek:
Tel.:06302334445
E-ma
il:sira.mark@c2.hu
Holnap probálom ki közuton elöször a Dominatort amit nemrég vettem.Nagynehezen intéztem rá rendszámtáblát és mehetek forgalomba bolondittani az autosokat
Magácska?