Talán drukk volt, nemtom... abban az időben könnyedén ment ruha nélkül a 190. Versenyen meg a 170 is rajtam maradt... egytlen érvényes nyomásom lett gyenge 160-nal
Egyébként ez is egy érdekes történet. Súlyzózgatok magyar bajnok meg európa bajnok srácokkal.... sztem a nép zöme nem is sejti, hogy ilyen verseny egyáltalán létezik.... mint ahogy a Talmán kívül még egy nemzeti vagy nemzetközi szintű motorversenyzőt se sokan tudnak mondani
mi vettünk is egyet egy hete kábé....de kettőötvenest
nem én vettem hanem barátom a fiának..de amit elhoztunk az k8 250es rmz volt.....mellette ott volt a 450-es
Mert agusztus első hétvégéjén valami amatőr versennyel riogat a cimbi... nagyberkiben a pályán kétórás futam...
Még sose voltam motorversenyen résztvevő... legutóbb amatőr fekvenyomó városi versenyen voltam kategória második, abszolút harmadik... ezzel bárhol kiegyeznék
hát nemtudom mit vegyél
én mindíg mondom enduróba ktm nem rossz sőt csak jót tudok mondani ...ezenkívül biztos, hogy európai masinát vennék erre a célra...
crossnál viszont biztos japánt vennék és nem az eddig nagynak számító hondát és yamahát...
nem én vettem hanem barátom a fiának..de amit elhoztunk az k8 250es rmz volt.....mellette ott volt a 450-es
én egy kicsivel többért tudnék venni
Mert agusztus első hétvégéjén valami amatőr versennyel riogat a cimbi... nagyberkiben a pályán kétórás futam...
Még sose voltam motorversenyen résztvevő... legutóbb amatőr fekvenyomó városi versenyen voltam kategória második, abszolút harmadik... ezzel bárhol kiegyeznék
csak ez a mostani pár éves 4T crossmotorprojekt
hát volt valami nézeteltérés ..meg gondolom lejárt valami szerződés és nem hosszabbítódott meg
vagy ilyen kavarodás volt esetleg...se?
kawa szebb mindenképpen
suzukival "sokat" mentem ....jó és tetszett
amúgy meg rokonmasinák és a kawa se lehet rossz ....
Aztán majd megláttyuk... ezek spanban vannak a többi kereskedővel... mondták, hogy majd hoznak nekem valami testhezállót
én mindíg mondom enduróba ktm nem rossz sőt csak jót tudok mondani ...ezenkívül biztos, hogy európai masinát vennék erre a célra...
crossnál viszont biztos japánt vennék és nem az eddig nagynak számító hondát és yamahát...