nacső. Pénteken kibasztak rendesen a rendőrkaptárból... mondtam h kapják be.
most megy a kérelem meg az ügyvéd.... úgy néz ki ki tudnak mosni a szarból...
kiderült ha kocsi ami elbvaszott, szar volt a fék, zárlatos a villanykapcsolója és mind 2 lámpa fullosan kiégve+ kötelező elsősegélynyújtás elhalasztása... köcsög taplót jól meg fogják baszni. mivel a segítségnyujtás elmulasztása bűncselekvény.... SZOPNI fog Mint a Pandamaci
A CBF? IMÁDOM...egyszerűen. Elképesztően egyszerű, stabil, kezes, megbocsájtó, 78 ló elég, nem tudom, mit mondjak...Nem egy kirívóan szép/gyors/akármilyen motor, de ha kitörne a háború, ezzel bátran menekülnék.
Egy stabil pont az életemben, és kanyarban a gumi szab határt csak a csizmakoptatásnak.
Hogy tetszik a CBF? Apám tavaly vett egy 2005ös ABS-es változatot...első nem szoci motorja, Ő nagyon meg van vele elégedve. Elég neki bőven az a hetvenpár lóerő ami van benne, meg az ABS miatt nagyon hamar meg lehet vele állni, ha vészfékezni kell
Kicsit hosszú volt a két hét...amúgy meg élveztem, béreltünk quadot meg minden...motortéma meg nagyon szarul áll nincs seholse 50e körül főtengely...mindenhol csak 100 meg 140ekért dobálják
most megy a kérelem meg az ügyvéd.... úgy néz ki ki tudnak mosni a szarból...
kiderült ha kocsi ami elbvaszott, szar volt a fék, zárlatos a villanykapcsolója és mind 2 lámpa fullosan kiégve+ kötelező elsősegélynyújtás elhalasztása... köcsög taplót jól meg fogják baszni. mivel a segítségnyujtás elmulasztása bűncselekvény.... SZOPNI fog Mint a Pandamaci
Egy stabil pont az életemben, és kanyarban a gumi szab határt csak a csizmakoptatásnak.
vagy vegyél fel MSN-re, és elmesélem: rendes77(kukuc)ingyenmail(angolul,pont)hu
Van köztetek aki Motorex olajat használ/használt?! Ha igen milyen véleménye van a termékről?
Hátha kapsz kedvezményt, vagy max. röhögtök egy nagyot.
Mi a helyzet felénk