Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

"amíg ki nem pengeti a károm" ez nagyon kétértelmű
de ha kiderül h ő a hibás, addig ütöm viperával a gyereket amíg ki nem pengeti a károm
a kocsinak annyi baja lett h leszakadt az első szpojler.... szal nem... az autószerelő haverom szerint ezek régi sérülések
az nem lehet, hogy amikor téged elbaszott akkor te miattad lettek ezek szarok?
nacső. Pénteken kibasztak rendesen a rendőrkaptárból... mondtam h kapják be.

most megy a kérelem meg az ügyvéd.... úgy néz ki ki tudnak mosni a szarból...

kiderült ha kocsi ami elbvaszott, szar volt a fék, zárlatos a villanykapcsolója és mind 2 lámpa fullosan kiégve+ kötelező elsősegélynyújtás elhalasztása... köcsög taplót jól meg fogják baszni. mivel a segítségnyujtás elmulasztása bűncselekvény.... SZOPNI fog Mint a Pandamaci
A CBF? IMÁDOM...egyszerűen. Elképesztően egyszerű, stabil, kezes, megbocsájtó, 78 ló elég, nem tudom, mit mondjak...Nem egy kirívóan szép/gyors/akármilyen motor, de ha kitörne a háború, ezzel bátran menekülnék.

Egy stabil pont az életemben, és kanyarban a gumi szab határt csak a csizmakoptatásnak.
Hogy tetszik a CBF? Apám tavaly vett egy 2005ös ABS-es változatot...első nem szoci motorja, Ő nagyon meg van vele elégedve. Elég neki bőven az a hetvenpár lóerő ami van benne, meg az ABS miatt nagyon hamar meg lehet vele állni, ha vészfékezni kell
KEME AZ ISTEN...felvettelek, te aztán biztosra mégy(ingyenmail )
Sutyerák, megkérdeztem neked a 2004-es EXC főtengelyt, VAN, és erősen 100 alatt, szerintem olyan 50-körül. Majd alkudozol.

vagy vegyél fel MSN-re, és elmesélem: rendes77(kukuc)ingyenmail(angolul,pont)hu
ha nincs motorex...castrolt is
Castrol Power 1 Racing 2T, Faisst Edition
én olyannal itatom a drágaszágot és meg vadok non elégedve vele
Én azt használok...KTM gyári olaja, olyan szar csak nem lehet
Üdv!
Van köztetek aki Motorex olajat használ/használt?! Ha igen milyen véleménye van a termékről?
Oké, majd megemlítem
Mondd meg neki, hogy "A TERMÉKMENEDZSER" ajánlotta őt, aki vasárnap volt nála
Hátha kapsz kedvezményt, vagy max. röhögtök egy nagyot.
Köszi, majd felhívom
Sutyi, írtam egy bontós srácot az üzenőn, ott próbáltad?
Kicsit hosszú volt a két hét...amúgy meg élveztem, béreltünk quadot meg minden...motortéma meg nagyon szarul áll nincs seholse 50e körül főtengely...mindenhol csak 100 meg 140ekért dobálják
szewa ...mi van megjöttél a nyaralásból ? milyen volt ?
Jó reggelt
Mi a helyzet felénk
ja, sziasztok. Kurvajó volt tegnap