Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Estét! lenne egy olyan kérdésem hogy 450 es RM-Z könyök mennyit érhet?
De rátok is vonatkozi, hogy ha felénk jártok és van kedvetek menni egyet, akkor beszéljünk róla... sztem elég komoly helyek vannak errefelé
Rendes

jobb később mint soha!
Hát... ja. Mentem volna én is, viszont vannak rokonaim, akikkel évente eccer szoktam találkozni. És tavasz óta tervezzük pont ezt a hétvégét. No, majd lekközelebb
Erről beszéltünk
de azért köszi
igen!
Jó volt találkozni olyanokkal akiket csak képernyőn keresztül ismerhetc
mondtam én...

(mit nekünk hűtő lángforrasztás...)
Egyébként én meg mostmár mobil nettel nyomom... kellett, mert holnap két hétre lemegyek a Balcsira és nemá hogy kimaraggyak bármiből... de ez lassabb, mint az adsl-em volt
Az fain... sokan voltatok Bányán?
Tucc élni... én kissé mentem eccer egy 450-es rmz-vel... büntet rendesen, majd kiszakadt a karom
Nem voltam a banzájon a saját pályánkon motoroztam és felraktam a motoromat a netre eladásra , hátha valaki ráharap. Mert akkor veszek egy zsir új motoros kerékpárt 450-est.

péntek enduro
szombat cross
vasárnap tatabánya

jó hétvége volt

bár pénteken elszállt a modemem és hétfőn reggel született újra net
A mienk? Az jól.... több kocka sör bánta

És a patakon túl?
Üdvözletem

hogy sikerült a banzáj?
Tatabányán volt asszem valami hepöning.... a zozit hívtam is telón szombat este. Akkor már sejtettem, hogy nem érek oda, mert egész nap vedeltem Nógrádban a rokonokkal.... aszittem, voltál
Mire gondolsz?

Egyébként hogy sikeredett a vasárnapi bánzáj?
Ez azért van, mert unalmas a fórum és inkább mindenki a feleségével foglalkozik és hát ebből adódóan születnek a gyerekek
Grat! Nem is tudom már hányadik kissrác itten a fórumon....
Keme,bejött az fbs!Gecikemény lett
Sziasztok
homár kapitány, mindig ezen jár az esze

szal ki nem fizeti a banditban okozott kárt