Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bocsi a sokkk vidiért
nm gondoltam megosztom veletek...miket sasolok szabad perceimben
Úúúúúhhhh...ezért NAGYON köszi!
pöppet beégett
haver mesélt egy sztorit diszkóba srác odamegy a csajhoz csaj hozzáért a srác meg elment persze nem szószerint sajnos
Érdekes, én a csinos nőkkel vagyok így, ha meglátok egyet, elfog a vágy, és mindenáron el akarok ööö...menni...khm.
jah amúgy meg BOCS
kössz sKyro de nemkell több "szemét" ide,,ígyis van 1 jani féle szétszedett tsr a garázsunkba azt az utcába az összes motort mi mókoljuk
no igen azok a fránya Stauok ...meg amugy sem szeressem ha nem én vezessek ...és más kezébe van az életem...ien kisbuxal megyünk...és nem sérteni akarom a buszosokat...de némelyik ahogy közlekedik...kéx életveszély...zzz....majdcsak tulélem...csak tudom előre ha meglátok egy moccost elfog a vágy és bennem lex a huuuu de.....mennék én is érzés
Áhh, ne is mondd. (mondd azért nyugodtan)
Én H-Kedden kocsival jöttem, örültem, hogy nem áztam el, de amúgy kínlódás volt, dugó, stb.
még most én is melozom holnaptol meg a kollegákkal relax bár motorozni szívesebben mennék 3 nap nélküle
Jó neked, nekem holnap irány a napfényes melóhely
Hello skacok mi a pálya erre felé? Holnap irány a Balaton
Pálca megoldva.
Ronda munka volt, de kijött. Nem szép, de JÓ.
Ezek tudnak a legidegesítőbbek lenni, amikor egy ilyen hülyeséggel szenved az ember. 1x egy napom ment rá, hogy a féktartály tetejét leszedjem, berohadt az is, és a végén bele is szakadt. Ne add fel!

lehet, hogy valamelyik szigetelés megtört vagy valahogy elektronika érintkezik valami fémmel

vagy vegyen TS-Rt tudok egyet helyből!
Üdv motorosok!
Valaki tudna nekem 1-2 tiippet adni..
Haver mtx 125 éről lenne szó..ha behúzza a kuplungot és első fékkel fékez egyszerre,,akkor megrázza az áram ahogy motorozik
valakinek tippe mitől lehet esetleg/se
Rá se ránts, nekem a féknyeregbe úgy berohadt az a menetes pálca, ami a betéteket rögzíti, hogy 2 napja kínlódok vele...

Nem tud valaki 1990-es CR125-re féknyerget