Nem tudom. Én a CR-re nem kellett, hogy vegyek, mert hibátlan a NiCaSil rajta, de dugószett, főtengely, csapágyak, karbi és lánszett árat tudok mondani. Meg első telókat felújítással együtt. Meg nyereg újrabőrözést.
Ez már részletkérdés...nekem is ott van a crossgép, de nem akadály, ha nincs is otthon, bemegyek. A kutya ismer. (ez mondjuk fontos, ismerve a kutyáját...gyilkos egy dög )
Ez olyan gyűrűtöréses vagy ilyesmi balesetnek hangzik, nem megragadásnak.
Hasonlóval két esetben találkoztam eddig:
-ETZ-ben felújítást követően VALAHOGY a hajtókar felső tűgörgői közül 1-2 görgő bennmaradt a blokkban, amit bejáratás közben felszippantott a felömlőn keresztül a motor, fent jól összetörte, majd a dugó és a henger fala közé szorult, amitől megragadt az egész, egy kis darabot meg a hengerfejbe vert.
-Gyártási hibás gyújtógyertya elektródája LETÖRT, és az szépen csörgött kicsit, majd szintén a henger-dugó közé szorult
elkezdet zörögni mondom le álltom (zörgés után kb 1 percel leálltottam) mondom valami gaz beszorult aztán kiszedem és megyek.
Körbenézek semmi gaz biztos valami más volt. Rá ülök rá akarok rúgni kb 10°ot mennt le a berúgókar és nem mennt tovább
Én úgy találtam ki hogy ilyen bilincses megoldással lenne a vázra fogatva...szépen ráhajlítani a vázra aztán a kartervédő bilincsének 2 végét meg csavarral összefogatni...az olajleeresztést meg majd holnap megcsinálom, ha tényleg meg lehet oldani amit kitaláltam, akkor kb 5-10perces le-felszerelési idő nem lesz nagyon vészes.
Na, léptem haza.
ezmeg 80 körül mi?
körbenézem
barinkamotornál (pinkmotorostól rendelnek) 20 kerekítve a dugó + 7 kerekítve a gyűrű
mi kellhet még?
Mindegy, annyiban mondjuk jó, hogy a haver legalább ért hozzá, pl. motorszerelő papírja van.
nah meg garázsba van!
gyújtógyertya azt nemtudom mert ezzel megyek már 3 hónapja kb!
felújtás meg kezem alatt nemtörtént...vagyis hengerfejtömítés volt de azon kívűl semmi ami a blokkot érinti
Hasonlóval két esetben találkoztam eddig:
-ETZ-ben felújítást követően VALAHOGY a hajtókar felső tűgörgői közül 1-2 görgő bennmaradt a blokkban, amit bejáratás közben felszippantott a felömlőn keresztül a motor, fent jól összetörte, majd a dugó és a henger fala közé szorult, amitől megragadt az egész, egy kis darabot meg a hengerfejbe vert.
-Gyártási hibás gyújtógyertya elektródája LETÖRT, és az szépen csörgött kicsit, majd szintén a henger-dugó közé szorult
Körbenézek semmi gaz biztos valami más volt. Rá ülök rá akarok rúgni kb 10°ot mennt le a berúgókar és nem mennt tovább
elmentünk tankolni és lassan is mentem mert az YZ-F es srácnak szar a lába és lightos endurozás...
előszőr ebből valahogy motort csinálunk!
Meghallt a motorom