Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gyári új UFO alu merevitős kézvédők eladók!
Érd:06-20-545-3546
bakonymotor@gmail.com-on
őő én nem mondok semmit nem volt dolgom tm el,,gas gas jobban megbízhatóbb az tuti.....illetve állítólag gas gas a tm ből lett...meg hondából a legelején..szatyina géza multkor nagyon dicsérte a gas gasokat,,szerintem nem hiába.
aham,,kössz szépen,,eza mocsok gmail nem jelzett semmit...rohadjon el most felvettelek msn re...majd ott beszélünk
Sziasztok! Kinéztem egy motort, csak nem tudom, hogy jó e mert erről a márkáról még nem nagyon hallottam. Tudna nekem vki mondani tapasztalatokat vagy véleményt? Mennyit esznek ezek a gépek kb 100-on? Ez egy Moto Tm 125 versenyenduro.
Kimi88! már elolvastam és tegnap írtam is a mail címedre. De mind1, az msn címem cool21@citromail.hu!
Esténként fent vagyok.
kályhaezüst?
Ti tán fórumoztok
titán
ez üst?
arany
jah egyik videódhoz írtam neked,,motoroddal kapcsolatban....hogy beszélni szeretnék rm el kapcs,,,létszíves olvasd el...
hőálló(500 C ig hőállóval szoktam) matt fekete festlkkel nagyon faszán lelehet festeni v fújni 2 x lefesed vékonyan utána jól takar ,,és nem fog lejönni esésnél se...legalábbis én így festettem Yz nél is meg van egy robogónk ott is és tökéletes lett...
Sziasztok festett már valaki rezonátort? Milyen festékkel fessem le mert a könyök résznél a sima matt fekete szerintem leégne.
remus0106@hotmail.com
ha érdekel...

BZM a nevem mert kedvemet tükrözi
mi a msn cimed?
erre nem válaszolnék inkább msn...
mennyiért fosztogatod?
eladó hát
eládó?
'93
KX ed mikori amúgy?
próbáld ki
jó van de nem tudom megvenni 2t -t meg 4t-t egyszerre