sziasztok! tudna valaki segíteni 94'-es yz 125-nél a vízpumpa ha mefogom nem forog el, de ha megy a moci akkor forog. normális ez hogy 1 ujjal le lefet fogni vagy valami baja van? Ha igen akkor mit lehet vele kezdeni szét kell e szedni a blokkot? esetleg kívülrül is ragasztható? cr-en néztem ott rá van csavarozva itt meg olyan mintha csak rátolták volna a tengelyre!
Sziasztok! Lenne egy problémám! Pár hete hanyagolom a motorozást, de mielőtt leraktam volna persze szépen lemostam. Nagynyomású autómosót használok, ezért a légszűrőházba rongyot tettem akkor is. Namost én ezt elfelejtettem és kb 25 percet mentem a 125 exc vel ilyen állapotba. Közben fulaldozott ha nem húztam elég gázt, power is kicsit lassan nyitott. Utána kiszedtem, de a működése nem sokat javult, és eléggé füstöl. Tanácsot kérek!
2t nehezen megy fel az emelkedőn..? Ugyanazon a fordulaton lehet...
4t meg könnyen
mandinerbe 4t-vel könnyen farolható,2tvel nem tudom..?
viszont! 2t-vel könnyű ugratni mint 4t-vel?
Hát nem tudom. Maradjunk abba, hogy a 2T-t pörgetni kell, és hirtelenebb a viselkedése, a 4T egyenletesen adja le a teljesítményét. Tudni kell, melyiket hogyan használd. De olyat nem láttam még, hogy a pályának megfelelően a versenyzők kiválasztották volna aznapra, mivel menjenek, mint valami golfütőt...
De majd mondják a többiek is a véleményüket...
dehogynem pályakérdése
nálunk tele van emelkedőkkel,homokos kanyarokkal vagy mandinerekkel!
2t nehezen megy fel az emelkedőn..4t meg könnyen
mandinerbe 4t-vel könnyen farolható,2tvel nem tudom..
viszont! 2t-vel könnyű ugratni mint 4t-vel
örök vita:S 2t vs. 4t
2T-4T...két különbözően motorozható stílus, döntsd el, melyik áll közelebb, a sírva robbanó dinamit, vagy az egyenletesen húzó nyomaték. Ez nem pálya kérdése, szerintem.
CSásztok!
szerintetek melyik ütemű motor(2 ütem vagy 4 ütem) jó a keménytalajos,homokos,ledobós és emelkedős pályán(nálunk dombos terület :( )?
egyenlőre 125 2t vagy 250 4t-ről van szó!
GD az enyém eladó lesz mától remélem Úgyis te találtad nekem azt a Gas Gast, úgy lenne szép, ha te vinnéd el az enyémet...friss műszaki van rajta új gyári fékbetét meg valamikor megérkezik végre már a komplett főtengely, minden olajat lecseréünk benne akkor, aztán megy fel a netre a motor...egy bibi van vele, hogy kilóméterórám kijelzője betörött
Nézd meg pl David Knightot lehet látni 4T vel is meg 2T vel is
ugyan így akármelyik nagyobb májert
hát én amatőr vok
Köszi
4t meg könnyen
mandinerbe 4t-vel könnyen farolható,2tvel nem tudom..?
viszont! 2t-vel könnyű ugratni mint 4t-vel?
Hát nem tudom. Maradjunk abba, hogy a 2T-t pörgetni kell, és hirtelenebb a viselkedése, a 4T egyenletesen adja le a teljesítményét. Tudni kell, melyiket hogyan használd. De olyat nem láttam még, hogy a pályának megfelelően a versenyzők kiválasztották volna aznapra, mivel menjenek, mint valami golfütőt...
De majd mondják a többiek is a véleményüket...
nálunk tele van emelkedőkkel,homokos kanyarokkal vagy mandinerekkel!
2t nehezen megy fel az emelkedőn..4t meg könnyen
mandinerbe 4t-vel könnyen farolható,2tvel nem tudom..
viszont! 2t-vel könnyű ugratni mint 4t-vel
örök vita:S 2t vs. 4t
szerintetek melyik ütemű motor(2 ütem vagy 4 ütem) jó a keménytalajos,homokos,ledobós és emelkedős pályán(nálunk dombos terület :( )?
egyenlőre 125 2t vagy 250 4t-ről van szó!
nemsokára újra leszek és tovább szennyezem a topikot ........csak most időhiányom lett