Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Emberek!Mivan Zoozee val?Ezer éve nem láttam semmi életjelet róla itt a fórumon.Pedig jó lenne vele kicsit szót váltani
Naja ott van egy max 10Km-re De mond meg ezt a tróger cimboráimnak Legközelebb oda lesz a séta!Mesélj milyen a Csolnoki pálya és mennyi della egy nap?
nemhogy jöttetek volna Csolnokra és szóltatok vólna!
Üdv mindenki!
Na jól beszpotuk Máriahalommal Rég jártam arra ezek szerint mert most csak a nagy gaz ami található a pályán!Na mindegy motorozzunk lepakoltuk a mocikat azt kijön egy csóka azt mondja övé a pálya Pálya?Ez nem pálya csak egy gazos ösvény kupac Azt fizessünk még érte 1500-at hogy menjünk rajta persze ha már itt vagyunk és lepakoltuk a gépeket jolvan maradjunk Mondjuk a nap végére már egész jól kijártuk de akkor is elmaradt az igazi hú dejó volt érzés
Arany
Akkor most nálatok esik? Mert itt pár perc után elállt
hy all Keme itt vagy?
Én már nyomom az esőtáncot itt, a nappaliban
Nem akar valaki Twingo-t venni?
Deennek úgyláccik csak én örülök
Kaposváron esik
Meg porzik, mint állat és holnap mennénk. Örömmel hallom, hogy Szombathelyen már esik. Talán ide is elér hamar
Errefelé is eshetne már, nagyon mély már a homok
Szerdán voltunk Nyáregyházán, életemben először, na ott rendszeresen locsolják a pályát, fergetegesen jó volt. Sajnáltam, hogy nem tudok jobban motorozni még, de így is élvezetes volt. Eddig a legjobb pálya, amin valaha mentem!
Szerintem felétek is lesz eső,max éjszaka! Mondta a Lali!
Remélem itt jó lesz!
Pedig holnap mennénk. És tiszta homok a pálya.
Ennyit nem lehet!
fújd erre
Szombathelyen esik!
Hol van ez? Itt bezzeg nem esik, csak borul, borul...
Hogy lesz így holnapra pormentes pálya fogós talajjal?
Persze,hogy szakad nehogy kilehessen menni " vonyíttatni"
Kemény kis gép!
Amelyik részek most augusztusban voltak az utolsó 3 rész.
Ehh enyém az arany Ilyense volt még
reggelt, arany helyett meg elég a hatos lottó főnyereménye