Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szerintem 250-ös 2t
Az jó, megnyugodtam.
Szerinted ilyen 500e környékén melyik lenne jobb választás? egy 250es 2t, vagy egy 400as 4t? Mondjuk 4t-t ilyen árban, hát nem tudom. Nem nagyon bízok benne.
250-essel simán. (125-tel necces, azt érdemes átáttételezni, meg 1:20-as olajjal járatni, változékony fordulaton hajtani...)
Sziasztok! 2T (250es) krosszmotorral mennyire lehet/illik endurózni? Nem ilyen nagy túrákra gondolok, csak 7végente pár órát. Az itteni videókban inkább 4t-k vannak, de azért van 2t is néha. Egyébként vennék szivesen 4t-t, csak az anyagiak... És boccs, h ilyeneket kérdezek, de nem vagyok még benne a témában
köszi a gyors választ
egyszerre méghozzá
Igen.
sziasztok
lécci segitsetek! ha az első fékemben 2 munkahenger van akkor mind a 2őnek kell járni mikor behuzom az első féket? bocsi a hülye kérdésért
Biztos jó de az már nagyon nem az én világom...ha valaha rövidlábú gépet kéne vegyek akkor az idom nélküli, egyenes kormányos és legalább 3 (de inkább 4) hengeres lenne...

Azé' gartula hozzá!
01-es

atomkemény gép, így az SM léte bevégeztetett. Amit az XXel nem csináltam meg azt megcsinálom a VTRel
már meglenne véve
jaaah kerék
nem figyeltem
most tényleg 140 ért adod az egész motort?!
SPo1 v. 02
Mondjuk tökmindegy, most kurvára sajnállak
2 ok miatt

1: vettem VTR1000SP-t gajdulni
2: kell a pénz

gondold át tudsz-e kölcsönkérni valakitől, mert egyébként ezeket 200 körül vesztegetik. Én is annyiért vettem tavasszal...de ez van
Szerintem ne vegyél kínai motort, nem fogod tudni eladni, és csak a bajod lesz vele..
miért akarod eladni?

sajna nincs ennyi pénzem, pedig jó lenne nekem is...
SOS

http://www.hasznaltauto.hu/2307352_ktm_sm_2007
sziasztok
érdeklődnék hogy ismertek e olyan krossz motort hogy :yakimoto?
tudnátok véleményt mondani róla?
tudom nevenincs márka de talán mégis jó lehet?
hobbi motorozgatásra meg felelne?
mik a műszaki adatai pl egy 200 ccm es járgánynak?
arany
nem akarok letörni senkit, de az nem hinném hogy az idei lenne, lévén nem hétvégére esik egyik dátum sem (KTM mindig akkor tartja) + a Hringi crosspályát elbontották a legjobb tudomásom szerint, mert beporolta az aszfaltot
fiatalabbra váltottam, de csak kicsivel.
mi tortent mindenki motort arul vagy nagyobra valltas ?
vagy Honda CR, de sürgősbe?
http://www.kepesmotor.hu/honda...