Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

fák fák fák fák árok fák fák fák
fákk fákk fákk fákkk
elkelt a ruha mindennel együtt csizma sisak kesztyű térdvédő
komlpetten minden ami volt
utánvétellel
igen motorváltás miatt lett eladó adatlapomon láthatod az új szerzeményt
hy.gondolom nincs már meg a ruha,hisz nagyon baráti áron adta de,hogy ne idegesitsem magam tovább rajta,hogy lassu voltam,postai utánvétellel ment volna a dolog?
ertem azt hitem moci valtas miat ill tipus
ez jo kerdes en sem latam mar jo ideje sok a meloja
Emberek: Zozzi mesterrel mi van? rég hallottam róla
felvettelek msn-re
azért eladó mert már nem kell
hello igen megvan még a ruha
de kurva sokan keresnek tehát azt aki először elviszi azé lesz
Hello! ha még megvan haveromat is érdekelne a komplett cucc mindennel ha megvan még!
én sem értem... bár azt nézem h csak a szemérmetlenül olcsó banditokat veszik meg.. a 400 asból vagy még azokat se. lassan fél éve ugyanazokat árulják.

pedig sztem nagyon megéri az árát. mert ár érték arányban nagyon jó, és "igénytelen" motor.
autópálya / város i használatra nekem tökéletes
Neked mindig minden kell
Ha nem kelt el engem is érdekelne!
Ok, köszi a tanácsokat! Szerintem is a 250 2t lesz a nyerő.

Az a baj, h a bandit után csak olyanok érdeklődnek, akik cserélni akarják. És azok is nagyon kevesen , amit nem is értek. De ha eljössz és megnézed, Te sem fogod érteni
Hello!
Engem érdekel egyben! Légyszi vegyél fel msn-re ha van vagy írj e-mailt, cím az adatlapomon van!
nemisaz h bekötni, hanem 2.szor is átfűzni a csatton

Sisakot mindíg kösd be!

TÖBBIEK IS
1értelmű h 250 2t...

am kiszemeltem magamnak a banditotod, de még csak a 3/4 re van meg a pénz pedig 1 hónapja dolgozom éjjel nappal... és azon pörgök h el ne vigyék előttem
Engem a térdvédő érdekelne!
mert addod ell es ilyen nagy lelkuen?
korekt nagyon
Tudok rá egy srácot, de elég magas. Mekkora vagy, hány kiló, és hányas a lábad?
de aki el is jön megnézni a ruhát az kaphat kedvezményt az árból!
2007-es komplett Fox ruha gatya mez, kesztyű, szemüveg letépőkkel + csizmát meg a sisakot azt adom hozzá ingyen! a ruha xl-es méretű és új állapotban van! 25000ft az ára így zusammen! ja meg van még sixsixone-os térdvédőm is hozzá!