elkelt a ruha mindennel együtt csizma sisak kesztyű térdvédő
komlpetten minden ami volt
utánvétellel
igen motorváltás miatt lett eladó adatlapomon láthatod az új szerzeményt
hy.gondolom nincs már meg a ruha,hisz nagyon baráti áron adta de,hogy ne idegesitsem magam tovább rajta,hogy lassu voltam,postai utánvétellel ment volna a dolog?
én sem értem... bár azt nézem h csak a szemérmetlenül olcsó banditokat veszik meg.. a 400 asból vagy még azokat se. lassan fél éve ugyanazokat árulják.
pedig sztem nagyon megéri az árát. mert ár érték arányban nagyon jó, és "igénytelen" motor.
autópálya / város i használatra nekem tökéletes
Ok, köszi a tanácsokat! Szerintem is a 250 2t lesz a nyerő.
Az a baj, h a bandit után csak olyanok érdeklődnek, akik cserélni akarják. És azok is nagyon kevesen , amit nem is értek. De ha eljössz és megnézed, Te sem fogod érteni
am kiszemeltem magamnak a banditotod, de még csak a 3/4 re van meg a pénz pedig 1 hónapja dolgozom éjjel nappal... és azon pörgök h el ne vigyék előttem
2007-es komplett Fox ruha gatya mez, kesztyű, szemüveg letépőkkel + csizmát meg a sisakot azt adom hozzá ingyen! a ruha xl-es méretű és új állapotban van! 25000ft az ára így zusammen! ja meg van még sixsixone-os térdvédőm is hozzá!
komlpetten minden ami volt
utánvétellel
igen motorváltás miatt lett eladó adatlapomon láthatod az új szerzeményt
de kurva sokan keresnek tehát azt aki először elviszi azé lesz
pedig sztem nagyon megéri az árát. mert ár érték arányban nagyon jó, és "igénytelen" motor.
autópálya / város i használatra nekem tökéletes
Az a baj, h a bandit után csak olyanok érdeklődnek, akik cserélni akarják. És azok is nagyon kevesen
Engem érdekel egyben! Légyszi vegyél fel msn-re ha van vagy írj e-mailt, cím az adatlapomon van!
Sisakot mindíg kösd be!
TÖBBIEK IS
am kiszemeltem magamnak a banditotod, de még csak a 3/4 re van meg a pénz pedig 1 hónapja dolgozom éjjel nappal... és azon pörgök h el ne vigyék előttem