Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

1-értelmű mi is csak tankolni mentünk ki az útra

de elég jó pálya van bent az erdőben Gyula "bá" végigvitt minket
Az nem tűnik veszélyesnek. Az egyik apriliámon kábé fél óra alatt kicseréltem
Okés. Na, lekközelebbre megbeszélhetünk valami nemzetközi találkozót ottan. Időnként mi is ellátogatunk oda Kvárról. Persze földúton
ja és nem a tömítéssel lett a baj, hanem a vízpumpa szimeringek fosták el magukat.... 2 éve ugyan ezen az útvonalon a husky-csinálta ugyan ezt.. csak annál a víz egyből a motorblokkba ment és nem vettem észre...
találkoztam 2 fatuskóval is, de szerencsére nem volt komoly
Mondtam, hogy vigyázz baboddal.... nekem a körmöm bánta, neked a hengerfejtömítés
Szeva mindenki 4körül indulunk a reptérre.Aki jön azzal kint ütközünk
Sziasztok!
kis segitséget szeretnék kérni. kérdés a következö lenne, milyen sm elsö kereket lehet bele tenni a gilerámba. most jelenleg 21-es van benne és persze még mit kell kicserélni rajta?
elöre is köszi. üdv.gábor
na mentem bugyira edzeni
aki arra jár,nézzen be
csaooo
köszönöm,,
Wow!
Gratula
Gratulalok! Nagyon ugyes vagy
meg hobbibol is
köszönöm,, gondolhatod, én is meglepödtem,, kaptam, nagy kupát, vállveregetést, és ingyen pörköltet,,, a végén azért be probálgattam a nagyok pályáját is,, de ahhoz még böven van mit tanulni,,
grat
gratulaaaa
az ciki,,,
mi tegnap elkalandoztunk Bazsira triál versenyre, föleg osztrákok indultak, de egy igen jo hangulatu kis verseny volt, sikerűlt életem elsö triál versenyén a hobby kategoriát megnyerni,,,
ezüst

tegnap egész délután motoroztunk (erdő-mező- Somogybabod), este 8kor értem haza és lefeküdtem. Ma reggel megyek ki látom nagy tócsa a motor alatt . Azt hittem a benzintank szivárog, de közelebbmentem és láttam, hogy zöldes folyadék. Na mondom akkor a vízhűtőm lukas. De nem.
A hengerfej tömítéseknél körbe végig szivárog a víz
arany
Nem ígérem 100%-ra, de igyexem majd odaérni
3-tól 4-ig nem leszek ott, mert jön egy érdeklődő a kocsimra, de gyere, Faisst ott lesz, meg amúgy én is. Megnézheted, mi a különbség egy friss kocalovas és egy versenyző között
Lehet, meglátogatlak majd benneteket...
kb. 11-től kb. este 7-ig
Kb. mikortól mikorig lesztek ott?
Ma este állandósult partneremmel tartok én is szárazedzést