Hol vagyok én természetkárosító ezekhez képest?És még soroljam hogy minden erdei bekötőút nyakig van rakva sittel meg szeméttel ami persze nem zavarja a zöldeket kis kenőpénz letétele után!A médiának meg sikerült elhitetni hogy mi vagyunk a leg alljasabb leg szemetebb természetkárosítók!Hát dúrva dolgok ezek de sajnos én így látom ezt!
Azér nem semmi hogy a 14 db repülőnkről, 8 db helikopterünkről, 15 db tankunkról és a 6 db ágyúnkról ilyen komolynak kinéző videót tudtak csinálni...tökre úgy néz ki mintha itten hűdekomoly hadsereg volna közbe muhaha az egész
Azért lássuk be, vadász és "vadász" között is külömbség van!
A "normál" vadász hajnalban ill. késő este megy ki, még csak nem is találkozunk velük! Általában rengeteget jár egy-egy elejtenivaló állat után, nap mint nap figyeli a nyomait, merre halad mikor megy inni, stb. Munkája van benne,hát nem örül hogyha jön egy motoros, aki kinézi magának azt a bokros domboldalt amit meg lehetne mászni, közben meg a kinézett állat napközbeni pihenőhelye ott van vmelyik bokorban! Nagygáz, ordító kipuff, aztán neki a meredeknek... Azt a vadat is keresheti a vadász barátunk ezek után!
A másik fajta vadász aki pénzért vett szinte mindent (van is neki nem kevés)! Az megveszi a területet is, körbekeríti és próbál onnan mindenkit távol tartani! Az az "övé csakis az övé" címszóval! No ilyenek csesztethetik a motorosokat főleg, nem a másik fajta!
Amúgy a vadászat arról (kellene hogy) szól(jon) hogy az állományból a selejtes, beteg egyedeket kilőjjék, szelektálják így tartván fönt az egészséges szaporulatot! Arról már a mostani vadászok sem tehetnek hogy egy anyagias világban élünk ahol a szép egyedeket külföldieknek kell eladni ha nem akarnak évi fél 1 millát fizetni...
Ez van, mai napig nem értem miért kellett nekem a sz*ros rohadt rendszámomért 210e-t fizetnem! Az a k*rva állam mindenhol tartja a markát!
Az etetőnél való vadászatról pedig annyit: ott lehet igazán elbírálni melyik állat selejtes, melyiket kellene kilőni! Higgyétek el az igazi vadász egy érdekes, selejtes állat trófeájának jobban örül mint egy aranyérmesnek! És nem lő mindent ami az útjába kerül! Persze hangsúlyozom: az igazi vadász!
Amiből egyre kevesebb van manapság! Bocs ha hosszú voltam de nem tudtam elmenni ennyi vadászszapulás mellett! Azzal a "zölddel" akinek otthon az utolsó szava az: igen drágám, máris! Azzal sokkal több a bajunk ő ugyanis itt éli ki magát, máshol nem meri! Sajnos minket talált meg. A pesti tüntetéseken, ahol a kormányt kellene elzavarni ott nem lesznek jelen!