nekem rendszám nincs kilátásban de igy is szoktam menni mindenfele vagyis mentem már győrújbaráton itt ott na de akk majd nyomulhatunk ha felépülök! four.you@freemail.hu msn cimem vegyél fel azt tudjuk a kapcsolatot tartani!
csanakon lakom ,körzetem a Győrújbaráti magashegység.Husqvarna TE 250-esem van.Ha minden ok akkor hamarosan lesz rendszám és akkor mehetek legálisan mindenhova.
Te is győri vagy vagy a környékben laksz? Én győrön belül bácsán lakom yz 426 osom van de nem tom mikor tudok motorozni menni mert 1honapja mütötték meg a csuklóm el vileg idén már nem kéne mennem de én nem tom megbirom e állnimert már május óta megy a baszakodás a kezemmel! de ha nyomulok ujra akk szivesen csatlakozom hozzád nekem is csak egy haverom van akivel szoktam nyomulni meg mindig akivel épp találkozom!
Neked milyen motorod van?
helló!
A térképekkel nem sokra jutottam, de kicsit megváltoztak a terepviszonyok múlt hét óta, örültem hogy felértem a hegyre mert ilyen agyagos mocsaras sáros de kb 15 cm mélyen és elöttem feltúrták már rendesen.Kemény volt
Neked milyen motorod van?
A térképekkel nem sokra jutottam, de kicsit megváltoztak a terepviszonyok múlt hét óta, örültem hogy felértem a hegyre mert ilyen agyagos mocsaras sáros de kb 15 cm mélyen és elöttem feltúrták már rendesen.Kemény volt
ennyi.
csak nekem 22es a kormányom
és azért kérdeztem
nem azért mert én árulom nézz utánna boltban milyen baszott drágán adják meg miket irnak róla
miért adod el?
nekem sima van,de még az is a 3. motoron szolgál ugyanolyan állapotban
Eladó egy vadonatúj Renthal TwinWall kormány bolti ára 37000Ft
én mindössze 20000Ftot szeretnék érte!
Érd: 06703918024 v four.you@freemail.hu
Eladó egy vadonatúj SHIFT PRO cross ruha szett (gatya+ mez)!
Mérete:34/L
Ár:20000Ft
Érd: 06703918024 v. four.you@freemail.hu