Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem rendszám nincs kilátásban de igy is szoktam menni mindenfele vagyis mentem már győrújbaráton itt ott na de akk majd nyomulhatunk ha felépülök! four.you@freemail.hu msn cimem vegyél fel azt tudjuk a kapcsolatot tartani!
csanakon lakom ,körzetem a Győrújbaráti magashegység.Husqvarna TE 250-esem van.Ha minden ok akkor hamarosan lesz rendszám és akkor mehetek legálisan mindenhova.
Te is győri vagy vagy a környékben laksz? Én győrön belül bácsán lakom yz 426 osom van de nem tom mikor tudok motorozni menni mert 1honapja mütötték meg a csuklóm el vileg idén már nem kéne mennem de én nem tom megbirom e állnimert már május óta megy a baszakodás a kezemmel! de ha nyomulok ujra akk szivesen csatlakozom hozzád nekem is csak egy haverom van akivel szoktam nyomulni meg mindig akivel épp találkozom!
Neked milyen motorod van?
Köszi, de Szabi46 már frappánsan megoldotta / el is keseredtem ui megint átkúrtak a motorvételnél...
győrben merre laksz?milyen motorod van?kicsit unom már az egyedül motorozást
helló!
A térképekkel nem sokra jutottam, de kicsit megváltoztak a terepviszonyok múlt hét óta, örültem hogy felértem a hegyre mert ilyen agyagos mocsaras sáros de kb 15 cm mélyen és elöttem feltúrták már rendesen.Kemény volt
Győr de utánvéttek is adtam már el ilyet 1600-1700 a postaköltség
merre lax ?
Alvázszámmal begurulsz a Zsemberyhez, és ők megnézik neked gépből !
ennyi.
épp ma néztem a kormányokat amúgy
csak nekem 22es a kormányom
és azért kérdeztem
igen de ez nagyon jóó cucc ááám
nem azért mert én árulom nézz utánna boltban milyen baszott drágán adják meg miket irnak róla
csak ilyen Renthalod van?
van nekem több mert olcsón tudtam venni én is ilyet dobok a mocimra csak még nem motorozhatok
1 versenymembránt mennyiért szórnak kb, és honnan érdemes az ilyet venni?
Attól függ, mennyi lóvét szánsz a b@szásra...
ez a kormány még egy ősrobbanást is túlél sztem
miért adod el?
nekem sima van,de még az is a 3. motoron szolgál ugyanolyan állapotban
hello
Eladó egy vadonatúj Renthal TwinWall kormány bolti ára 37000Ft
én mindössze 20000Ftot szeretnék érte!
Érd: 06703918024 v four.you@freemail.hu
Hello
Eladó egy vadonatúj SHIFT PRO cross ruha szett (gatya+ mez)!
Mérete:34/L
Ár:20000Ft
Érd: 06703918024 v. four.you@freemail.hu
n.m.
Ez zsír! köszi
alváz szám motor szám aztán kereskedésbe meg kell hogy mondják neked mikori is a géped
Tesó! Nincs vmilyen tipped hogyan lehet megállapítani nagy biztonsággal egy KTM gyártási évét?