Hallottam olyan kis okosságról.....ami megkönnyíti a kuplung behúzását....
Keresztfiam KX85 mocijára kellene...állítólag ilyan "szív" alakú kis adapter szerűség.....
Hallottatok már ilyenről? Ha igen hol lehet ilyet beszerezni?
Adjon infót aki tud....
amit a képeimen látsz :) jah meg a térdem bezúztam kicsit enyhe agyrázkódás más talán nem volt a szemem felett meg az államnál varrtak össze. bal csukló repedt az gipszben volt 2 hétig jobb csak zúzodott
Nekem 2x is volt, az egyik a 15 éves szülinapomon, faterom mögött ültem, motoroztunk, a baj gyorsan megvolt, elütöttek. A másik a 22.-en, egy rendőrautó durrantott belénk (egy trabiba) oldalról. Szerencsére egyik esetnél se lett komolyabb baj, bár nem sokon múlt És veled mi történt? Gondolom neked nagyobb bajod lett.
Nagyon sajnálom, hogy nem tudsz kijönni motorozni. Ez a legnagyobb bosszúság, mikor a legtutibb időben megy szerelőhöz a motor Remélem azért egyszer összejön ez a közös moci Mi vagyunk egy páran már, jó időt is mondanak, szerintem mi lemegyünk. Valakinek van kedve még csatlakozni?
pár hete én is ilyen kombót vettem
egyébként hellósziamindenkinek
remélem picit tágulni fog az arc párna, mert elég régen volt már új sisakom, és kicsit szokatlan így még(vagy már)
Rmz -be mennyiért mozog most 1 fúvóka..?
A 7végén Kósd-on Racing hány orakor kezdödik?
Hallottam olyan kis okosságról.....ami megkönnyíti a kuplung behúzását....
Keresztfiam KX85 mocijára kellene...állítólag ilyan "szív" alakú kis adapter szerűség.....
Hallottatok már ilyenről? Ha igen hol lehet ilyet beszerezni?
Adjon infót aki tud....
Köszi
amugy köszi a motorbontókat
hát sok szerencsét az alkatrész beszerzéséhez...
na meg a motor tk