amikor motort veszel, csak akkor hiszel az eladónak ha számlával tudja igazolni a cserélt dolgokat... főleg az ilyeneket mint a dugó csapágyak, hajtókat stb.... mivel nem látsz bele akármit mondhat
Hát komám szerncséd volt, hogy még időben észrevetted! Bár ki tudja, ha nem esik darabokra még elment volna 1 darabig. Majd ha otthon leszek had nézzem meg! Akkor most mindenki generáloztat? Még jó hogy az enyém most lett kész, mehetek egyedül motorzni. Megint !
csáó
beszart a váltómban a 2-3 fogaskerékpár
hol tudnék leggyorsabban szerválni? leírnátok egy pár db motorbontó nevét? köszi szépen
vagy ha tudtok esetleg valakit akinek van az nem hátrány
ha valakit érdekel van egy elado EVS RC-2 nyakmerevitöm, kb 15 percet használtam, de nekem nem jön be, zavar, eladom 8000 ft, ért , universalban 11 500 ft.
csak azt nem tudom mi a fasztól ment ennyire szétt. Tavasszal vettem a vasat és azóta nem sokat mentem vele, olaj is motorex volt benne, a pali azt mondta hogy akkor lett generál. na mindjárt kiderül mien dugó volt benne kiváncsi vagyok
szpáj ne defektjavito sprayt használj, hanem SLIME-OT megtalálod a www.slime.hu elöre beleöntheted a belsöbe, és nem kell vele foglalkoznod,nem szárad be, van belsös, és belsö nélkűlibe valo is , jo cucc,
Hali, Tegnap szétt szedtem a vasat, kiganéztam a karbit meg ilyenek, mondom meg nézem a membránom milyen állapotba, van. Hát ahogy a kép is elárulja már letört 1 darab belölle, ez még haggyán de a dugóm is el van repedve. Ugyhogy most a fasz ki van
tudja valaki a Bakonyi Motorbontó tel számát?
beszart a váltómban a 2-3 fogaskerékpár
hol tudnék leggyorsabban szerválni? leírnátok egy pár db motorbontó nevét? köszi szépen
vagy ha tudtok esetleg valakit akinek van az nem hátrány
Eladó:
Yamaha DT 125 R, vízhűtéses, elöl-hátul tárcsafékes, powerszelepes, 7 éves enduro, terepen keveset használt, új láncszettel, indexekkel, tükrökkel, jó krosszgumikkal, hobbi célra vagy 50-esként Sürgősen eladó.
Nemesvámoson tekinthető meg.
tel: 06 20 521 84 99
e-mail: nyizesedes@freemail.hu
Ára: 249000 ft.
Köszi!
e-mail: nyizesedes@freemail.hu
Telefon: 06 20 521 84 99
Csütörtökön elutazom egy hétre, szóval ha kell ,akkor legkésőbb kedd délig hívj fel, vagy ma estig írj.
Köszi
akit érdekel emailt írjon:adam9210@freemail.hu
Széles utat!
Nekem mindig is a vékony csajok jöttek be (monnyuk marha hülyén is néznék ki egy 100kilós csaj mellett/rajta
No igen ízlések és pofonok...