Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

amikor motort veszel, csak akkor hiszel az eladónak ha számlával tudja igazolni a cserélt dolgokat... főleg az ilyeneket mint a dugó csapágyak, hajtókat stb.... mivel nem látsz bele akármit mondhat
reggelt!
tudja valaki a Bakonyi Motorbontó tel számát?
Hát komám szerncséd volt, hogy még időben észrevetted! Bár ki tudja, ha nem esik darabokra még elment volna 1 darabig. Majd ha otthon leszek had nézzem meg! Akkor most mindenki generáloztat? Még jó hogy az enyém most lett kész, mehetek egyedül motorzni. Megint !
Attól, hogy egy állat a gazdája !
Arany
csáó
beszart a váltómban a 2-3 fogaskerékpár
hol tudnék leggyorsabban szerválni? leírnátok egy pár db motorbontó nevét? köszi szépen
vagy ha tudtok esetleg valakit akinek van az nem hátrány
hahaha de itt a neten ami legális
Ha be tudsz lépni a rendőrség adatbázisába ott sok okosságot megtalálsz
hellósztok nem tud valaki egy ojan honlapot amejbe beirod az alvázszámot és kiadja az adatokat köszi
Sziasztok!

Eladó:

Yamaha DT 125 R, vízhűtéses, elöl-hátul tárcsafékes, powerszelepes, 7 éves enduro, terepen keveset használt, új láncszettel, indexekkel, tükrökkel, jó krosszgumikkal, hobbi célra vagy 50-esként Sürgősen eladó.

Nemesvámoson tekinthető meg.

tel: 06 20 521 84 99

e-mail: nyizesedes@freemail.hu

Ára: 249000 ft.

Köszi!
Szia

e-mail: nyizesedes@freemail.hu

Telefon: 06 20 521 84 99

Csütörtökön elutazom egy hétre, szóval ha kell ,akkor legkésőbb kedd délig hívj fel, vagy ma estig írj.

Köszi
Sziasztok.Eladó 1 sTylMartin kék színű cross csizma.Mérete 43-44. Ára:12ezer

akit érdekel emailt írjon:adam9210@freemail.hu
Széles utat!
ha valakit érdekel van egy elado EVS RC-2 nyakmerevitöm, kb 15 percet használtam, de nekem nem jön be, zavar, eladom 8000 ft, ért , universalban 11 500 ft.
csak azt nem tudom mi a fasztól ment ennyire szétt. Tavasszal vettem a vasat és azóta nem sokat mentem vele, olaj is motorex volt benne, a pali azt mondta hogy akkor lett generál. na mindjárt kiderül mien dugó volt benne kiváncsi vagyok
szpáj ne defektjavito sprayt használj, hanem SLIME-OT megtalálod a www.slime.hu elöre beleöntheted a belsöbe, és nem kell vele foglalkoznod,nem szárad be, van belsös, és belsö nélkűlibe valo is , jo cucc,
ez elég csúnya
szevasztok...defektjavito sprét csak a legközelebbi gumisig ajánlatos használni,vagy birja hosszu távon is
Juj!
Hali, Tegnap szétt szedtem a vasat, kiganéztam a karbit meg ilyenek, mondom meg nézem a membránom milyen állapotba, van. Hát ahogy a kép is elárulja már letört 1 darab belölle, ez még haggyán de a dugóm is el van repedve. Ugyhogy most a fasz ki van
gyémánt,
ezüst
arany
De még milyen van neki
Nekem mindig is a vékony csajok jöttek be (monnyuk marha hülyén is néznék ki egy 100kilós csaj mellett/rajta )...
Miért annak van segge? Sztem fura testű nő!
No igen ízlések és pofonok...
Nekem a zene meg a Cameron Diaz segge jobban tetszik