hali
egy szerelő azt mondta sose takaritsam gözborotvával,hát akko mivel mossam?szivaccsal?ugyanilyen borotvám van,az a forgós fej geci kemény,egy két havernak már megmostam vele a kezét
nekem tépőzáras volt,de összevarrattam. ahogy összenyomódik a teló,a tépőzár szétjön.szal nem ér semmit.
ha takarítani akarod alatta,max elvágod a gyorskötözőt felül,és nagyobb víznyomással kimosod alatta.ezt elég párszor megcsinálni évente.
A tépőzáras szerintem felejtős . Nem szoktam alatta takarítani, mert nem megy alá semmi. Legalábbis nekem még nem volt alatta soha kosz. És még telószimeringet sem kellett cserélnem soha pont a harisnya miatt.
Látom használsz tellóvédő harisnyát. Lenne ezzel kapcsolatban egy kérdésem. Ugyebár van ez a " cső " alakú meg a másik ami tépőzáras. Na most az lenne a kérdésem hogy melyiket érdemesebb megvenni árban nincs sok különbség de viszont ha tisztítani akarod akkor lehet a tépőzáras cél szerűbb de ez többet véd ( szerintem ).
na tsákány
mizu van véled?
7 vége nagyon motoros időnek néz ki...
Nincs csapatszállítóm, meg fogok őrülni, nem tudok kijutni sehova.
Asszem ki fogom vinni öreghez Szadára, aztán csak vele kell egyeztetnem, mikor van otthon- józanul :)
csak pálya nincs a környéken
így nézett ki az év első hóesése után
ilyennel mosd meg a haverod kezét
egy szerelő azt mondta sose takaritsam gözborotvával,hát akko mivel mossam?szivaccsal?ugyanilyen borotvám van,az a forgós fej geci kemény,egy két havernak már megmostam vele a kezét
egy kis kép a szobámból
ha takarítani akarod alatta,max elvágod a gyorskötözőt felül,és nagyobb víznyomással kimosod alatta.ezt elég párszor megcsinálni évente.
asszem meglepem magam mikulásra egy cső alakúval
Látom használsz tellóvédő harisnyát. Lenne ezzel kapcsolatban egy kérdésem. Ugyebár van ez a " cső " alakú meg a másik ami tépőzáras. Na most az lenne a kérdésem hogy melyiket érdemesebb megvenni árban nincs sok különbség de viszont ha tisztítani akarod akkor lehet a tépőzáras cél szerűbb de ez többet véd ( szerintem ).
Mit gondolsz ?
írhat más is aki használ ilyet.
cső alakú : http://www.uzletsor.hu/webshop...
tépőzáras :http://www.uzletsor.hu/webshop...
hááát,eléggé sokat esik az eső..szerintem mi nem megyünk..
mizu van véled?
7 vége nagyon motoros időnek néz ki...
Nincs csapatszállítóm, meg fogok őrülni, nem tudok kijutni sehova.
Asszem ki fogom vinni öreghez Szadára, aztán csak vele kell egyeztetnem, mikor van otthon- józanul :)