Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ARANY
Azért próbáld ki előtte, nehogy fél év múlva meg el kelljen adnod mert mindig elalszol rajta motorozás közben
Nem egy Erdély de azért elmotorozgatnék itt is:
http://www.youtube.com/watch?v...
http://www.youtu
be.com/watch?v...
Bocs csak a 40le drz-re gondoltam, de ha a kis 250ttr felveszi a harcot egy dr350-el akkor nekem már vszinű elég, futómű mindkettőnél gondolom egyforma gyenge, de yamahát tudok venni 2005-ös évj, míg dr-t vagy 10 éveset, és papiros is meg jó állapotút meg sehol.Hatszáz körül szánnék a mutatványra fontos az olcsón fenntartás.
DRZ-E és a DR350 között nagyon durván érezhető a különbség. TTR eléggé hasonló teljesítményben, meg egyebekben is mint a DR350. XR-t nem próbáltam.
Leginkább földes úti csapatásra, tehát vszinű a ttr jobb választás,vagy még jobb lenne egy xr400, vagy egy drz400,de akkor meg a kötelezőm lenne több,ezért lenne jobb egy ilyen kis cm motor, ezekhez képest nagyon gyenge a ttr?
A 2 motor kurvára nem egy kategória! A TTR valóban hobbiendurozásra való (arra szvsz tökéletes is) kb. elpusztíthatatlan szerkezet, olcsó, egyszerű technika, de nem is lehet tőle komolyabb teljesítményt elvárni. Az EXC versenyenduro, ehhez méretezett fékkel, futóművel - és karbantrtás-igénnyel...innentől kezdve nagyjából attól függ a dolog, hogy mire is akarnád használni a motort...
Egy 2005-ös yamaha ttr 250 es mennyire alkalmas hobbi endurozásra, van ahol 21le irnak van ahol 32le. Melyik a valóság.Csak amatőr szinten érint a dolog, kötelező teljesítmény adó minél kevesebb összeg legyen,tehát mindenképp rendszámos moci legyen és 350cm alatt.Ill lenne még egy 2006-os ktm exc 125,hasonló árban melyik lenne a jobb választás.Aki tud segítsen!
Teállat...izé chupakabra!
ez a patak felfelé lenne finom,,
Nekem igazából lényegtelen, ahogy most állnak a dolgaim úgyse lesz pénzem sose új motorra...
aranyos a kék pulcsis fiu igyekezete ahogy mutogatja mindenkinek egy vékony sziklás patak mederben hogy hol menjenek, ilyenkor ugyis ott megy az ember ahol Ö akar, ráadásul nem is figyelek ilyen marhaságokra,,,
tiszta olyan mint romcsi tavasszal, mikor olvad a ho,,
jo sokat borulnak a fiuk,,
szerintem akkor már jobb az amit a multkor a másik forumra vágott be a srác az ujj husabergröl angliában, föleg ha bele vesszük hogy az angol font most egy árban van az euroval, és az rendes enduro lámpával stb, garanciával, zsir ujjonnan 0 km-el,,,
Hát ha azt veszed hogy itthon egy EXC-R van vagy 2M, szvsz nem olyan rossz ajánlat...
Kategóriákat nem tudom, mindenesetre az amcsi fórumokat elnézve valóban nagyon kevesen használnak endurora nagyköbcentis 4T-t, azok is jellemzően inkább a sivatagos területeken, nem a klasszikus enduros terepeken...
a 8000 dollár az kerek 1 600 000 ft, + 100-150,e ft szállitás rámegy, és még némi vám is mert usa,,,
amit nem értek,, szerintem az amerikai bajnokságban is vannak kategoriák, e1,-e2, stb,, vagy rosszul tudom,,,?
Nemtom...mondjuk én ismerem Ivánt pár éve úgyhogy megbízok benne...

Egyébként róla van szó:
Gyönyürű gépezet...
Kicsit azért macerás lehet a vétel- mikor kell fizetni? Ha itt a gép? Mert csak úgy feladni 8e amcsi eurót..
Sziasztok, Skyronak boldog születésnapot!
ezüst
kicsit leérkezett......ekkorka leugrásokhoz már ejtőernyőt kéne használni

amúgy szewasztok...arany
Pedig kúl a verda