Bocs csak a 40le drz-re gondoltam, de ha a kis 250ttr felveszi a harcot egy dr350-el akkor nekem már vszinű elég, futómű mindkettőnél gondolom egyforma gyenge, de yamahát tudok venni 2005-ös évj, míg dr-t vagy 10 éveset, és papiros is meg jó állapotút meg sehol.Hatszáz körül szánnék a mutatványra fontos az olcsón fenntartás.
Leginkább földes úti csapatásra, tehát vszinű a ttr jobb választás,vagy még jobb lenne egy xr400, vagy egy drz400,de akkor meg a kötelezőm lenne több,ezért lenne jobb egy ilyen kis cm motor, ezekhez képest nagyon gyenge a ttr?
A 2 motor kurvára nem egy kategória! A TTR valóban hobbiendurozásra való (arra szvsz tökéletes is) kb. elpusztíthatatlan szerkezet, olcsó, egyszerű technika, de nem is lehet tőle komolyabb teljesítményt elvárni. Az EXC versenyenduro, ehhez méretezett fékkel, futóművel - és karbantrtás-igénnyel...innentől kezdve nagyjából attól függ a dolog, hogy mire is akarnád használni a motort...
Egy 2005-ös yamaha ttr 250 es mennyire alkalmas hobbi endurozásra, van ahol 21le irnak van ahol 32le. Melyik a valóság.Csak amatőr szinten érint a dolog, kötelező teljesítmény adó minél kevesebb összeg legyen,tehát mindenképp rendszámos moci legyen és 350cm alatt.Ill lenne még egy 2006-os ktm exc 125,hasonló árban melyik lenne a jobb választás.Aki tud segítsen!
aranyos a kék pulcsis fiu igyekezete ahogy mutogatja mindenkinek egy vékony sziklás patak mederben hogy hol menjenek, ilyenkor ugyis ott megy az ember ahol Ö akar, ráadásul nem is figyelek ilyen marhaságokra,,,
szerintem akkor már jobb az amit a multkor a másik forumra vágott be a srác az ujj husabergröl angliában, föleg ha bele vesszük hogy az angol font most egy árban van az euroval, és az rendes enduro lámpával stb, garanciával, zsir ujjonnan 0 km-el,,,
Hát ha azt veszed hogy itthon egy EXC-R van vagy 2M, szvsz nem olyan rossz ajánlat...
Kategóriákat nem tudom, mindenesetre az amcsi fórumokat elnézve valóban nagyon kevesen használnak endurora nagyköbcentis 4T-t, azok is jellemzően inkább a sivatagos területeken, nem a klasszikus enduros terepeken...
a 8000 dollár az kerek 1 600 000 ft, + 100-150,e ft szállitás rámegy, és még némi vám is mert usa,,,
amit nem értek,, szerintem az amerikai bajnokságban is vannak kategoriák, e1,-e2, stb,, vagy rosszul tudom,,,?
http://www.youtube.com/watch?v...
http://www.youtu
be.com/watch?v...
jo sokat borulnak a fiuk,,
Kategóriákat nem tudom, mindenesetre az amcsi fórumokat elnézve valóban nagyon kevesen használnak endurora nagyköbcentis 4T-t, azok is jellemzően inkább a sivatagos területeken, nem a klasszikus enduros terepeken...
amit nem értek,, szerintem az amerikai bajnokságban is vannak kategoriák, e1,-e2, stb,, vagy rosszul tudom,,,?
Egyébként róla van szó:
Kicsit azért macerás lehet a vétel- mikor kell fizetni? Ha itt a gép? Mert csak úgy feladni 8e amcsi eurót..
amúgy szewasztok...arany