Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

krosszmotorok.hu-n van egy cre250 340-ért papírozható.
egy olyan nagyon fincsi!
én mondjuk elfogult vagyok a japánokkal.ilyen árban sztem meg főleg csak ilyeneket szabad.
ott van az suzuki rmx 250,ami megintcsak jó választás lehet( nikk-től kérdezz)
yamaha wr 250,az ritkább mondjuk,de jókat hallottam róla.
hat arban is max 350, 400 ezernel semmi keppen nem tobb, azt neztem, hogy ezek kb 93-96-os evjaratuak ezek milyen allapotuak atlagossan? Az fontos lenne nekem, hogy rendszamos legyen,
az elég tág kör
2t 125-350 ig!árban?
A.......!

Szevwasztok! ! ! ! !
Hello! Tudnatok ajanlani valami 2T endurot 125ccm es 350ccm kozott? Egy ilyen 2T-nek atlagossan mennyi az eves szerviz-alkatreszigenye, ha nem hasznalom versenyzesre?
hallom szabadságon vagy
Ígérem nyáron elmegyek Kaposvárra
Renault megane
Szinte bárhol voltam én is
1perc
szia Nikk,az rmx-nek 20as tengelye van?szerintem Gabi a renaultra gondolt
Msn?
A rinyó az mi?

610? Az még az egysávos, sínes részen van, gondolom...

Nagyjából havonta 1x járok arrafelé, lekközelebb ha lesz kis időm, istenbiza benézek

Hamár Te nem jutottál el Kvárra
Ha legközelebb arra jársz benézhetsz a boltba üllői 610-be.
Rinyóm van nem superbém
Max a brazilok...

Tegnap jártam az Üllőin. Egy ezüst supebéből rámvillantott egy magadforma fazon. Nem Te voltál?
Ha valakinek, vagy valamelyik ismerősnek, vagy ismerős ismerősének a polcán árválkodik Showa 47U teleszkópba való rugó, akkor jelezze, mert vevő lennék rá.

Az első rugó mérete 42,7 X 493mm 0,42 N/mm erősségű, vagy esetleg lágyabb.

A hátsó rugó mérete 66,9 X 64 X 267mm 4,8 - 5 N/mm erősségű lenne a súlyomnak ( és a tempómnak ) megfelelő.

Az rm 125-ösöknek ez a szériában szerelt rugója.

Ha valaki tud bontót, vagy forrást, akkor előre is köszönöm.

email: dr...gonzo@freemail.hu
Szevasztok mi a fasz van erre ? Mindenki fát gyűjt az erdőbe?, ÉN BEÜLTEM A JÓ MELEG FOTELOMBA MELEGÍT MINDEN OLDALRÓL.
Romániában, bárhol lehet motorozni? Árkon bokron keresztül ahol csak el tudsz menni?
A DR350-nel semmi nem veszi fel a versenyt.....vagy ha mégis, hát jol lemarad !

Léghűtéses endurót akarsz kis fentartással akkor Honda XR400!Hogy miért?Mert jó gépek és nagyon lehet őket nyúzni! A többit elmondják a kollégák!
szép teljesítmény volt ma is ahogy nézem