Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én is tervezek egy motor átalakitást váz festés polirozás kuplung javitást olaj cserét bla bla bla.
MEgvagyok köszi
Motorom rendben van,csak kell bele új olaj,mert csúszik a kuplung mint a picsa..épp hogy be van járatva kb
Nálatok mi a helyzet?
Amúgy mi van veled? rég jártál erre. Motoroddal mi újság?
olvasd.
Jól tetted
nekem még csak gondolatban sem...de azért reagáltam...
Ja ja kicsirt felbaszta az agyamat.
jó hülye ez a orosz gyerek...
Na mivan sehol senki?
Kromofág?
Jogos.Ha pályán kellene megmutatni,mennyire tökös gyerekek,hamar legörbülne a szájuk.Lehet gyorsan,és viszonylag biztonságban menni,csak egy kis ész kell.Amúgy az ilyen "tökös" gyerekek úgyis csak egy-két nyarat élnek.
nem tudja valaki lcd monitort mivel lenne jo takaritani?
Nem a tempóval van bajom hanem azzal hogy ez egy csomó embernek tetszik , hogy valaki közutón 300-al veret és közbe meg a leállósávon elöz.
volt nekem is gixer 1000-em.igaz hogy mutat 299-et ötödikben,de haverom rsv-jének órája akkor még csak 260-nél járt.(yamahákra is volt panasz:fordulatszámmérő csalt felfelé "néhány ezret")
Na tessék már itten is kapom a magamét . Éppen a videók között is megtalált egy keményfaszú csávó oltogat a hülyeségével ehun ni: http://sportmotor.hu/motoros_v...
a nyertes jutalma egy körre
Beszúrtál féktávon, vén genya?
A bucka tetején csücsülő szöszinek kiláccik a bugyija
Szegény csajszi lefotoztad pisilés közbe?
júdás sajnos nem motorozik,mert kiderült,hogy jézus vére narancssárga.Ezt lélekben nem tudta feldolgozni,inkább felakasztotta magát.
Nincs is motorod
Hát télleg, ott is írtam róla, csak má kiment a fejemből mer több, mint egy éve volt. De az azóta eltelt idő is igazolja az ott leírtakat
Csak szójj majd rám, mert zizi vok. És igaz, h elkészült a vízszivattyúm tengelye, tehát elvileg össze tudnám rakni, csak naon hidegek most a vasdarabok a garázban és nem biztos h keverek egyébként arra
nikk: koszonom a valaszod, a boncteremben is olvastam a gepedrol, valoban ilyen tulajdonsagu gep kell nekem. Viszont fontos lenne a papir/rendszam, mert nincs se autom se utanfutom, meg kozuton is akarom hajtani, varosban is es hat nem nagyon lenne plusz penzem fizetni a bunteteseket a yardnak, jobb a bekesseg .