Jogos.Ha pályán kellene megmutatni,mennyire tökös gyerekek,hamar legörbülne a szájuk.Lehet gyorsan,és viszonylag biztonságban menni,csak egy kis ész kell.Amúgy az ilyen "tökös" gyerekek úgyis csak egy-két nyarat élnek.
volt nekem is gixer 1000-em.igaz hogy mutat 299-et ötödikben,de haverom rsv-jének órája akkor még csak 260-nél járt.(yamahákra is volt panasz:fordulatszámmérő csalt felfelé "néhány ezret")
Na tessék már itten is kapom a magamét . Éppen a videók között is megtalált egy keményfaszú csávó oltogat a hülyeségével ehun ni: http://sportmotor.hu/motoros_v...
Csak szójj majd rám, mert zizi vok. És igaz, h elkészült a vízszivattyúm tengelye, tehát elvileg össze tudnám rakni, csak naon hidegek most a vasdarabok a garázban és nem biztos h keverek egyébként arra
nikk: koszonom a valaszod, a boncteremben is olvastam a gepedrol, valoban ilyen tulajdonsagu gep kell nekem. Viszont fontos lenne a papir/rendszam, mert nincs se autom se utanfutom, meg kozuton is akarom hajtani, varosban is es hat nem nagyon lenne plusz penzem fizetni a bunteteseket a yardnak, jobb a bekesseg .
Motorom rendben van,csak kell bele új olaj,mert csúszik a kuplung mint a picsa..épp hogy be van járatva kb
Nálatok mi a helyzet?