Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem bízol a szakmai hozzáértésemben?
tudod...az a jó szponzor aki fizet...amúgy meg azt csinál amit akar
" Én nem fogok motort szerelni "

reméltem is
pihenésként..
A 09-es CRF viszont dizájnban nagyon odabasz...szvsz...
Én nem fogok motort szerelni. Engem a fotózás rejtelmeibe kell beavatnod:
Egyre viccesebb főszponzorokat találnak a csapatok odaát...kutyakaja, jéger...mi jöhet még, intimbetét, gumióvszer?
TJD nekem is van egy 18-as Kenda crossgumim, jó széles, és elég jo állapotba van link: http://www.kepesmotor.hu/motor...
hétvégén még tudok csinálni képeket ha kell, már levan szedve a mociról, az YZ-mre meg túl vastag lenne úgyhogy ezért is adom el
pár idei sx mocc a vizen túlról...
szerintem átpofázzuk a napot két csavarhúzás között...jön a magyar pastrana (kerkyra) is, úgyhogy örülök, ha kész lesz a mocc estére

remélem nem lesz semmi meglepi ha szétkapjuk...
Kicsit már uncsi...inkább átmegyünk kicsit a Duna másik oldalára
Az fontos!Ha kész gyere bejáratni. Tettem fel pár videodat,reklamálnak hogy rövid de szerintem tök jók
Gyertek arra ott jó terepek vannak.
nem jó a hétvége.
szombat program....vasárnap meg szereljük a motort galusékkal. dugócsere, ilyenek.
Emberek! Egy kérdésem lenne? Wisecco vagy Wössner?
szerintem igen biztos 2005-ös! de elvileg 2004-es
2005-ös alkatrészek jók rá
meg nem egybe van a vizpumpa ezért került rá pro cirkó izé
Terv szerint mi megyünk de. endurozni (gondolom ha szakad az eső akkor nem) de ha nem töksötétben érünk vissza akkor átgurulok majd hozzátok is!
Igen tetszik. Biztos 2005-ös? a vizpumpaház egybe van rajta, vagy külön van az olajszüröháztól?
Ja,majdnem pofára estemamikor valahogy uresbe ugrott a levegöbe. A lábbam király ,az erönlétem foss hétvégén toltam picit ,másfél kör után ugy elfáradtam hogy visza kellet gurulnom a kocsihoz,remegett kezem lábbam,mondjuk ahoz képest hogy juliusban ültem utoljára komolyabbn motoron ez várhato volt,a bugyin történttet nem számoltam mert azt nem lehetett motorozásnak hivni. Gyere ki te is vasárnap.