na sok ötszázas rajongo,, lehet gerjedni, itt egy ismerös hirdetése,,:
- HONDA CR 500 R,1992-es,jó állapotban.9 éve egy tulajnál(55 éves)!.A 9 évből kb. 7 évet állt a garázsban.Nincs kókányolva,eredeti műanyagok,stb.Ára:270.000 Ft!
- 30/261-2118
volt nekem is döbbenet az orcámon, mi a hegy balaton felöli oldalán lakunk, itt sincs ho,,, három utca a hegytetö, onantol,meg a hegy tuloldalán meg minden havas volt, pedig azt hittem sarazok egy jot, ehelyett be havaztam,,,
hát örülni örülök...de várni nem tudok ez az én bajom....
amugy én is..tavaly mikor meghírdettem 470be, akkor nekem se volt rá érdeklődő se....aztán néztem az árakat, és megláttam hogy miért....hát de majdcsak elkel
hello!
elegem van a komolytalan vevőkből.....tegnap is volt még egy, a kupec szaron kívül..azt mondta majd hív..mondom ok..akkor ez is felejtős...segáz...majdcsak elkel
Szia(sztok)Ezen nehuzdfel magadat éveleje van és tulkinálat és imádnak fikázni/alkudozni..(+okoskodni is )Sajna rengeteg pofátlan és hozzáértő vásárló.....
ugy csináltam... vagyis minimum a 300 amit kapni akarok érte....felraktam 330ba mondom hogy úgyis alkudnak.....mert nem bírja ki...de azért a kis köcsög egyből 80al kezdett...mondom oké akkor takarodj
jó estét
ma volt egy vevő ismét, csak ez el is jött....bár lehet hogy kár volt úgy felnyomta az agyam...ez a rohadt kupeckodás....keressünk valamit a motoron, hogy tudjuk fikázni oylan dolgokból csinált problémát, hogy a hengerné a kipuff ahogy rámegy, füstölt....mondom bazz.....raksz alá valami tömítést még vagy mittom én...de lényegtelen, most ezt is megcsináltam. akkor nem volt meghuzva normálisan a hátsófék taposó része...jéé 5 másodperc volt kb...meg hogy kotyog az első és hátsó kerék mondom jó vicc meg sem mozdult....csak hogy fikázza ő ebben a motorban lát 250ezret és kész..mondom oké..akkor kívül tágasabb
utálom az ilyen hülye férgeket
Ez nem a legjobb formája a reklámozásnak, pont az ellenkező hatást éred el vele, nemhogy nem kelti fel a kíváncsiságot, de téged és a terméket is ellenszenvessé tesz.
- HONDA CR 500 R,1992-es,jó állapotban.9 éve egy tulajnál(55 éves)!.A 9 évből kb. 7 évet állt a garázsban.Nincs kókányolva,eredeti műanyagok,stb.Ára:270.000 Ft!
- 30/261-2118
amugy én is..tavaly mikor meghírdettem 470be, akkor nekem se volt rá érdeklődő se....aztán néztem az árakat, és megláttam hogy miért....hát de majdcsak elkel
elegem van a komolytalan vevőkből.....tegnap is volt még egy, a kupec szaron kívül..azt mondta majd hív..mondom ok..akkor ez is felejtős...segáz...majdcsak elkel
ma volt egy vevő ismét, csak ez el is jött....bár lehet hogy kár volt
utálom az ilyen hülye férgeket
Megéri venni egy ilyet vagy helyette inkább egy yamaha dt 125ost?