Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Irjál ki mail cimet pdf-ben küldöm a kuplung szerelést.Igaz 2000-es,de szerintem az nem változott.MOST!
Szedd szét megint, mert az is lehet hogy el van törve megint egy lamella, egy vizitet megér, az nem sok idő és legalább egy lehetőség biztos kicsukva
Ja lehet, nyomtam ott vagy 2001ig azem az az év volt a sajnos az uccsó ...kár, hogy 2vállra fektették a genya Gyökényék ...ezeknek a genyáknak még egy tragikus baleste is jól tud jönni
Nemtom menyit ir bele a könyv de 8 sima és 8 fém van benne és nincs alátétezve, a rugocserét még megprobálom meg a csapágycserét.
Régen volt,lehet találkoztunk is.
Repsol ezt irja bele ,de már több oilt is probáltam de nem szünt meg ,friss olajal még jobban rángat.
Maga MMSZ alapító tag volt?
Ott kezdtem a crosst 95 ben
Azt inkább orvosold most mert ha szétveri a himbát az 50e körülbe fog fájni ,nekem is fájt.És nem az én hibámbol ,az elözö tulaj trehány volt.
hát igen ezért kéne vennem egy újat csak épp hol tudnék venni ez a nagy kérdés
Olaj is be tud szopatni, nem túl sűrű
Nincs kitörve a kosárbol az tök szép pici beverödés volt rajta de az meg lett igazitva mikor teljes generál volt tavaj,ja és akkor égy lamella el is volt törve.
Ki kell cserélni
2001 kawa250 2t
Oksi köszi a tippet majd ha hétfőn nyitva lesz a bolt veszem is az oljat és megyek szaggatni. Jah és most ilyen kérdezős kedvemben vagyok szóval jön a kövi kérdés... ha a himbám föl-le irányban lóg egy kicsit az óriási baj? Tehát szét bir valamit barmolni vagy csak eladásnál fontos?
A tűszelepnek az alsó része ilyen rugós megoldású és a fele elvan kompva meg már válla is van azt állandóan csöpög a túlfolyó.
Ha jól müködik a motorod,nem kap sokat,jó a gyertya stb,akkor húzd a GÁZZZT,húzzad a gázt,mert folyni is fog akármit mondanak,ha van tömités,ha nincs,ehhez semmi köze,ha jól kevered az olajat a benzinhez,csak a csuklódnak van köze hozzá,power nem nyit ez a baj,VAGY ha húzod neki,akkor hibás a power,más variáció nincs.50-60 méteren teli gázzal 8 -asozzál 1-2-3-ban tuti elmúlik.De, alkarrod fájni fog.
nem lehet hogy a kosár be volt verődve és kireszelték egyenesre ezért tul nagy a holtjátéka?de volt rá példa hogy eg dowdencsere sokat könnyített a karon.
Nincs benne plussz lamella?Ettöl a rugó feszités is nagyobb lesz,s a kar behúzása is nehezebb.A rugónak a gyári mérete is számit,ha alátétezik,nehezebb behúzni.Szerintem a kinyomónál lesz bajod....Milyen évjáratú,tipusú moci ez?
Akkor az valószinüleg kuplung kosár lesz... nekem is az a gondja. Ki van törve a kosárból 1 darab és a többinél is meg van kopva és a lamellák tudnak koccanni és ezért nagyon rángat mikor indulok el és engedem ki a kuplungot.
Hát a legtöbb a kipufogón megy ki, csak az a gond, hogy a leömlő mellett ereszt, mert szerintem elfosódott a gumi gyűrű és igy "kicsit" a leömlő is olajos.
ez normális de ha rendesen le van tömítve akkor a végén köpi ki és nem ken mindent össze! a szintetikus olajoknak csak a kb 30 százalékát égeti el a többi a kipun távozik!
Szerintem a keverési arány vagy húzni kellene a gázt legalább a póver nyitásig és ezen a fordulaton motorozni akár II.-fokozatba, ugynevezett egygázon
Lene egy kérdésem picit rángat a kuplungom nem újkeletü a dolog én már megszoktam de eladásnál kicsit gáz,cseréltem már benne kuplung lamellát,fém lamellát,a szerkezet nincs beverödve,rugocserével megoldodik vagy a csapágyat is cseréljem mindjárt,ja és elég néhéz behuzni. .
Hali, írjatok már pár ötletet, hogy miért lökheti magából a kx-em az oljat... nincs túl sok ötletem, de mikor megyek motorozni vele 1 órát és mindig folyik a kipufogó alján...
öltöztesd át tt alkatrészekbe Szatyináéknál találsz tarjánban még müanyagtankot is!vagy cseréld le egy tt-re azt is megteheted ott !