Ja lehet, nyomtam ott vagy 2001ig azem az az év volt a sajnos az uccsó ...kár, hogy 2vállra fektették a genya Gyökényék ...ezeknek a genyáknak még egy tragikus baleste is jól tud jönni
Nincs kitörve a kosárbol az tök szép pici beverödés volt rajta de az meg lett igazitva mikor teljes generál volt tavaj,ja és akkor égy lamella el is volt törve.
Oksi köszi a tippet majd ha hétfőn nyitva lesz a bolt veszem is az oljat és megyek szaggatni. Jah és most ilyen kérdezős kedvemben vagyok szóval jön a kövi kérdés... ha a himbám föl-le irányban lóg egy kicsit az óriási baj? Tehát szét bir valamit barmolni vagy csak eladásnál fontos?
Ha jól müködik a motorod,nem kap sokat,jó a gyertya stb,akkor húzd a GÁZZZT,húzzad a gázt,mert folyni is fog akármit mondanak,ha van tömités,ha nincs,ehhez semmi köze,ha jól kevered az olajat a benzinhez,csak a csuklódnak van köze hozzá,power nem nyit ez a baj,VAGY ha húzod neki,akkor hibás a power,más variáció nincs.50-60 méteren teli gázzal 8 -asozzál 1-2-3-ban tuti elmúlik.De, alkarrod fájni fog.
nem lehet hogy a kosár be volt verődve és kireszelték egyenesre ezért tul nagy a holtjátéka?de volt rá példa hogy eg dowdencsere sokat könnyített a karon.
Nincs benne plussz lamella?Ettöl a rugó feszités is nagyobb lesz,s a kar behúzása is nehezebb.A rugónak a gyári mérete is számit,ha alátétezik,nehezebb behúzni.Szerintem a kinyomónál lesz bajod....Milyen évjáratú,tipusú moci ez?
Akkor az valószinüleg kuplung kosár lesz... nekem is az a gondja. Ki van törve a kosárból 1 darab és a többinél is meg van kopva és a lamellák tudnak koccanni és ezért nagyon rángat mikor indulok el és engedem ki a kuplungot.
Hát a legtöbb a kipufogón megy ki, csak az a gond, hogy a leömlő mellett ereszt, mert szerintem elfosódott a gumi gyűrű és igy "kicsit" a leömlő is olajos.
ez normális de ha rendesen le van tömítve akkor a végén köpi ki és nem ken mindent össze! a szintetikus olajoknak csak a kb 30 százalékát égeti el a többi a kipun távozik!
Lene egy kérdésem picit rángat a kuplungom nem újkeletü a dolog én már megszoktam de eladásnál kicsit gáz,cseréltem már benne kuplung lamellát,fém lamellát,a szerkezet nincs beverödve,rugocserével megoldodik vagy a csapágyat is cseréljem mindjárt,ja és elég néhéz behuzni. .
Hali, írjatok már pár ötletet, hogy miért lökheti magából a kx-em az oljat... nincs túl sok ötletem, de mikor megyek motorozni vele 1 órát és mindig folyik a kipufogó alján...
Ott kezdtem a crosst 95 ben