A tügörgös csapágyakat ,ha nem akarod szétszedni sürün akkor cseréld az összeset 6db van benne 4nagy és 2 kicsi a kicsiket hamarabb szétveri és ha sokáig pályázol vele igy, szétveri a himbát oválisra és nem tudod belerakni a csapágyat ,és mehet a kukába ,egy himba 40-50eft közt lehet a csapágy 2-3e/db és a persejtöl is lehet 3 van benne 1500/db
sokmindent kell cserélni.de sokféleképen lehet megoldani.gyári meg utángyártott fújitószettel ami nagyon drága,5 helyen kotyoghat és ha mindehol cserélni akarsz tügörgőket perselyekt szilenblokkokat húú rengeteg.egy cr-emen mengcsináltam a töredék árból,skf zártcsapágyak meg esztergályoshoz rohangáltam,stb sok kinlódás volt,de 100%os lett.szerintem még most sincs semmi mozdása,bár ki tudja hányadik tulaja van azóta
Hát ez van,gumikról annyit,régen alig volt gumi választék,mégis jól mentek az emberek,a föld összetétele meg nem változott.Használni kell azt ennyi.Amúgy piz kérdése,kimit szeret látni vagy láttatni a mociján.Ez már inkább igy van.Persze,ha most pld: a Németh Korit látnák régi Barummal jól menni mindenki azt akarna venni.Ez csak az én szerény véleményem.
Sajna megpecsételődött a bicskei pálya sorsa, örülünk ha a versenyt engedélyezi az örökség védelem stb. Most veszünk másik területet bicske és ság között és lessz uj pályánk
Gyeváték csinálják,nemtudom megszünne-e,szerintem nem.Bicskén nekünk arany életünk volt.Kaptunk motort,buszt,üzemanyagot alkatrészt,csak edzeni meg versenyre kellett menni.Sokat buliztunk,főleg itthoni 2 napos versenyeken és külfüldön is.Czuczi Roland,Zsiros Zoli már nem lehet velünk,sajna a jók mindig elöbb távoznak.
Szevasz.Akkor még arra volt az ERRE!Bár sokszor mentünk a másik (mai) irányba.Csak ajánlani tudom mindenkinek,hogy forditva is tanuljon meg minden pályát,nemcsak kihivás,a fejlődés legyen a cél.Ez az edzés lényege.Feladja a leckét elöször aztán megy úgy is.
Régen minden sokkal jobb volt de, amióta még jobban a az úr nagyobb lett a feszkó mindenhol, sajna még a sportban is, főleg a technikaiba.....ezért kell csak hobbyzni, ott még van barátság
Régen jó világ volt,mindenki haver volt és ismertük egymást,ma meg mintha mindenki megölni akarná a másikat ,nem jót motorozni.Nézd meg van aki sok év után visszamegy motorozni,és ne adj isten nyer,lásd kis Ivánfy-t,köpködik mer mit keres itt,pedig nem is egészséges.Elveszi a pontjainkat stb,ez a hülye felfogás.Nem ezt kéne,hanem példát venni róla,mi valóban rohadt sokat motoroztunk.Elég nagy szégyen,szerintem,ha még mi régi öregek elöl tudunk lenni,rendszeres edzés nélkül is.Akkor milyen szinvonalat képvisel ez a mezöny?Ittvan Horváth Palika,hány évtizede elöl tud lenni.És akkor van A meg B meg a többi hülyeség osztály ami minösithetetlen,motorozni,meg nem tanulnak meg rendesen,de versenyen indulunk.Na ez a felelötlenség és baromság.
Régen jó világ volt,mindenki haver volt és ismertük egymást,ma meg mintha mindenki megölni akarná a másikat ,nem jót motorozni.Nézd meg van aki sok év után visszamegy motorozni,és ne adj isten nyer,lásd kis Ivánfy-t,köpködik mer mit keres itt,pedig nem is egészséges.Elveszi a pontjainkat stb,ez a hülye felfogás.Nem ezt kéne,hanem példát venni róla,mi valóban rohadt sokat motoroztunk.Elég nagy szégyen,szerintem,ha még mi régi öregek elöl tudunk lenni,rendszeres edzés nélkül is.Akkor milyen szinvonalat képvisel ez a mezöny?Ittvan Horváth Palika,hány évtizede elöl tud lenni.És akkor van A meg B meg a többi hülyeség osztály ami minösithetetlen,motorozni,meg nem tanulnak meg rendesen,de versenyen indulunk.Na ez a felelötlenség és baromság.
Cross gumi eladó!
19"-os 2db, valamint
18"-os 1db
További infó