Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szoval ha pl 1-2 re állitom akkor kap a legtöbbet ha 4 re legkevesebbre...azt vettem észre h szivatoval sokkal jobban megy jobban huz.....akkor magyarul keveset kap...de viszont meg melegen nehezen indul de nemrég volt szelepállitáson és mégis..a szelepek tökéletesek..van hozzá vmi köze szerinted?
Üdv Emberek!
Bocsánat lehet kicsit hosszú lesz, de segítséget kérnék EXC 450-el kapcsolatban.
Nemtudom mi történt az alapjárattal... Eddig nem volt semmi gondom, ősszel ment el egyszer az alapjárat(gondolom vmi kosz mivel utána nem volt gond). Idejét láttam a szelepbeállításnak ill. takarítva lett a karbi, azóta fél órát motoroztam, akkor csak a gáz visszaengedésekor forgott tovább a motor amit furcsállottam. Aztán utána valahogy nem volt alapjárat, állítottam a fekete tekergetősön, de vagy nagyon forgott vagy nem volt alap...
Most újra bemelegítettem, üzemi hőfokon 10-15 néha 30mp után mintha kihagyna egyet a gyújtás és leáll... ha rúgom, 2.-3.-ra elkapja de egy óriási durranás után indul csak el...
Kint 2-3 Celsius lehet garázsban 5-6.
Függhet ez a kinti hidegtől ennyire?(bár múlt télen nem volt vele baj) Vagy mit lenne érdemes megnézni?!?
Köszi!
Ezzel a keveréket tudod szabályozni(1-16) arányt.Minél jobban be van tekerve annál kevesebbet kap ez az állás a mostani időjáráshoz teljes be. és kifelé 3 menet ,tehát 3X360fok
Erre az állitora gondoltam remélem lehet látni..most 3.ba van..és még van egy 4.állása...
Sziasztok! Megtudnátok mondani hogy PROX dugószettet hol tudok venni pesten?(személyes átvétellel)
Milyen állitó ? a karburáror alatt? SZ-0.10 -15 k-0.15-20 azt hiszem ,de majd meg erősiti valaki. Én mendig a max-ra korongoztam.
És hány mp egy kör a tetőn?

/Ha valaha is építkezésbe kezdenék, Andris jöjjön haza és lőjön le! Köszönöm!/
Néha, mostanság elek van, tetőt szigetElek
Hali
mi van veled mostanság?
csapatol cséven folyamatosan?
a tm es gyerek mekkora superman-t nyomott
Az nagyon régen még Kátéem volt csak az olaszok ellopták a Té-t és az eM-et az alpokon keresztűl
ja vágom...de 2t-t akartam..és ez volt a legjobb szerintem...felszereltséget tekintve
Megyek később 2óra múlva visszatérek.
Az nem olcsó annyiért már uj 450-et is vehettél volna.
Mire kéne válaszolnom? Pont nem értem rá, mert vártam a kapuban a postást hogy hozza a nyugdíjamat de még nem ért ide. Különben is most indulok az osanba, mert jött olcsó csirkefarhát megyek venni, nehogy elkapkodja a sok nyögdijas.
1,740
Na mi van NAGYAPÓ nem válaszolsz ?
Mennyiért is?
hát ja,szerintem jó lesz..legalább is kurvára remélem hogy ennyi kessért jó lesz
hát,még nem volt komoly motorozás...csak tegnap amikor bemelegítettem a kawát a parillásoknak...nyeleztem párat a füves földes részen...zsír volt..kifojt az összes szemem
Sziasztok!
Lenne egy KTM Arrow sneakers utcai cipő amit eladnék!
Ajándékba kaptam, de méretprobléma miatt sajna nem tudom használni!
Bolti ára 21000!
Légyszi segítsetek!
Köszi!
Szeva volt már mocizás idén?