1 másodpercel előbb satuztam a KTM tesztnapon a hátulját mint ahog ya kuplungot behuztam volna és le is fuladt és szerencsétlenségembe nem gurult be.. el is pusztultam lehet, hogy a friss, plussz 25 ccm ennyivel nyomatékosabb, hogy nem is gurul be oylan könnyen?
Előzmény-előzmény, mint egy rossz Loveboxos luvnya... Ha a neveden szólítalak, nem jobb? De ahogy kívánod, elvégre elég széles a vállad... Kösz szépen a solymári ötletet.. Csak hergelj vazzeg, még a végén megjelenek, és a drótokat is elrágcsálom menetközben... Aza Csolnok az amúgy milyen sztori?
Gyakorlatilag 7.5 óránkénti dugó cserét irnak.Ebből tudhatod,hogy ha napi 1 órát mész hetente kéne cserélni.(ki az a hülye?)15-18 óra közé kitolom.Igy is húzós.Szoptam igy is durrantszét 10 óra örül is.Anyag belsejébe nem látsz.Max megbizol egy gyártóban.
csak azért kérdeztem, hogy megtudjam saccolni mit s hogy az idén majd... összeszedtem minden gondolatom és arra jutottam, hogy amig húzod a gázt, addig biztonságban vagy -ez a MOTOCROSS törvénye ezt tapasztaltam is sokkal könnyebben megyek ha pörög a moci (az is igaz, hogy vagy féket, vagy gázt húzni gurulni veszélyes...már ezt is kitapasztaltam )
Karcsi akkor neked már a fiaidnek is kell motort venni! http://langermotorsport.hu/ver...
egész addig ugy van,h lesz verseny,amig nem mondják,h nem lesz:)
Méiscsak szükség van a szocializációra... Azt hittem, péntek, 20.-a van, már épp kezdtem nekiindulni a péntek esti programomra... Kösz az infót...
Nah Sanya, akkor hol lehet motorozni mostanság, Pest környékén, vagy a 26-os körzetben? Esztergom, Csolnok, stb? De emlékszel, lassan fircig vagyok, fejlődni max. csak vissza, a nagy hullámokat még mindig nem szeretem, tengeribeteg leszek, úgyhogy ezt is vedd figyelembe...
http://langermotorsport.hu/ver...
egész addig ugy van,h lesz verseny,amig nem mondják,h nem lesz:)
Vagy kié volt a hely?
Nemrég is épült egy klassz pálya,de sajnos nem lehet rajta motorozni már.
Nah Sanya, akkor hol lehet motorozni mostanság, Pest környékén, vagy a 26-os körzetben? Esztergom, Csolnok, stb? De emlékszel, lassan fircig vagyok, fejlődni max. csak vissza, a nagy hullámokat még mindig nem szeretem, tengeribeteg leszek, úgyhogy ezt is vedd figyelembe...