Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem akarok nagyzolni, de -fiatal vagyok még, tele energiával
-tavaly mérték az időt és csak 1-2 mp-es eltérések voltak azt már nemtudom mennyit mentem, de nemsokkal kevesebbet mint egy verseny, különben is a versenyen még jobban szoktam menni valamiért
-ha viszont lassan mész akor nemhiszem, hogy kifáradsz anyi időtől nah azért anniyra nem megyek lassút namost, ha ebből kibogozzátok, mit irtam ,akkor megnyugodtam
Melyik Zoliék?
Szevasz!
naja...Zoliék mindig azzal basztatnak hogy kiállnak karókkal a kanyarokba..aztán ha nem megyek elég gyorsan...majd ütnek
Akkor jól beosztod az erőd jó taktika
Amúgy Üdv mindenki
Téged meg ütni kéne az elejin ,lusta disznóóóóó
lehet
jó...2. futamban már nem
Akkor te is alszol egy kicsit az elején, mint én
Azért ezt kicsit cáfolnám de, ez nem volt soha kényszer nekem sem, SZERETÜNK motorozni és a fájdalmat meg leszarjuk, most legalábbis egyenlőre míg tudunk motorozni
én általában uccsó körökben jobbakat megyek 1-2-3 másodpercel
Próbáld ki magad! méress meg egy általad jónak mondott kört és azt az időt ha 20 percen keresztül tudod akkor mondhatod hogy kibirod ,de még a +2 hátra van! a hibák fáradtan halmozódnak és ekkor van bukfenc
2 perces körön 40 másodperc neki
Én is tudok még 3 kört gyorsba,oszt lassabb ,lassabb,lassabb,oszt végeeeee-lesszz-e mááá?
Csak majd nézd meg az első és az utolsó köröd közti különbséget...ha kibírtad
Szkenneljem őket?
Erre mondják : A fájdalom elmulik a dicsőcég megmarad!
Ezt tudom, meg mindenki ezt mondja , de valamit csak tudsz majd rá mondani. Nem is mondtam, hogy profi vagyok sőt mégcsak most kezdtem el tavaly nyáron szóval még elég esetlen vagyok mind1 jól nem megyek, de a futamidőt kibirom ez 100%
Aha, de mire elész egy szintet 10-15év alatt addigra több röntgen lapod lesz mint fogad, és nem azért mert kiestek az agyaraid
Kinek kellene útánfutót át alakitani,
Dana te hétközben rá érsz motorozni, Mert a jövőhéten( ugy néz ki eddig ) le mennék monostorra ki tudnál jönni? A fiúknak semmit egy családba egy hülye is elég
Ahhoz,hogy jól menjen valaki,nagyon sokat kell menni,nagyon sok pénz kell,és idő.Évek,vagy inkább évtized munkája legalább.Majd ezután jön eredmény.
ja, ok én éppen a 150-es KTM et fogtam ki de nagyon bejön
jééé télleg nem te irtad rosszul, hanem nekem volt furcsa igy elsőre elvileg lesz videó csinálva erről a 28-áról majd sztem felrakom ide és ha már nem adod ingyen a tudást, akor elég csak aniyt mondanod majd, hogy jól csinálom, vagy nem éshogy menynire