Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Neki nem biztos
Mondom, nem megy... Simonfa előtt az egyenes földúton valami rejtőzött az avar alatt... megdobott, letérdeltem egy makkfát és eldőltem balra. Már csak a Milánnal voltunk ketten. De azóta bexarás módon fáj a vállam
pontos útvonaltervet nem akarok tudni
nekem heti 2 x 3 perc elég a szabadidejéből
Mire elkészül a gép addigra tán lábra állok!
szedje.... nekem nemigen kell
hó elején veszek 3 kanna benzint aztán elvagyok vele
rájöttem, hogy a pénz nem boldogít, szóval leszarom
na az a délután 4-7-ig az az érdekes, valamiben nagyon elfárad ha már 8-kor alszik..
Már régota olvasom a forumot,csak nem igen szolok hozzá!Az én kevés iskolámmal nehezen megy a gépelés ! !A bekapással meg az asszonyt sanyargasd !Holnap mentek a nyomra?
Meg a pézedet is elszedi
ne mááá már telefont is gyárt a Motorola..?

hova megy ez a világ..
Térdeddel mi van? Szolidaritásképpen két hete ismét eltaknyoltam... holnap se tudok még menni
akkor enyém a tuti nej........
meg sem nyikkan egész nap
du 4 ig melózik 7 ig csavarog 8kor meg már alszik
Kössük össze őket,azt itt van kút
Nahát kabbe, idetaláltál?
enyim is ilyen...
Ezzel nem lehet bírni,csak a gép azt ennyi,ha má nagyon ugatok akkó csinál valamit
a könyököm is kutyaszar...ne tudd meg ..és meg se ütöttem hanem csavarodott vagy húzódott vagy mindkettő és leszopom magam... ha rendesen felülök egy motorrra simán behúzom a kuplungot de ha mellette állok nem bírom...
A mostani Motorolák se rosszak
5 évesen törtem el először.4 méter magasból ugráltunk le,tornász szőnyegekre.Egy köcsög mellé lökött játszásból.5 év múlva szétvertem a fejét,meg beletörtem a combjába egy ceruza hegyét.A haverját meg vonalzóval ütöttem,míg leszedtek róla.(fém volt a fában )
Én kivagyok teljesen! !Az vagyok aki soxor megkeresett téged az erdöben!
nana láttam én már ki hordja ott nálatok a gagyát...
én hagynám,
Hé, te Laci Te ki vagy ottan Mérőben?
Gyenge ,ez nem az, akaratos.Törzskönyvezett Má kétszer elzavartam,de olyan mint a bumeráng.
amugy jaa a váll az egy geci dolog..