Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

gold-freen tárcsát ne vegyél igen ratyi elvetemedik ..

az meg hogy hullámos vagy nem, a mi szintűnkön teljesen tök mindegy, elvileg a hullámos jobban tisztul, és hűl.

én pl pont azért nem vettem hullámost mert igen sokat motorozok sziklás ,köves ,patakos farönkösben, és a hullámos hamarabb be tud támasztani a hullámrészen egy sziklára és agreszivabban görbűl, mig az egyenletes kerek lecsuszik,
de ez az én szempontom, valoszinű ez másnál nem játszik.
na itt a kép a holmirol, én nem ajánlom a Hyde racingot, azért amit mondtam is elöl a rezonál log a levegőben a cucc ugyan ugy meg tud rogyni nyakban a rezo, ilyen kis gumibakok tartják el a rezotol, fél megoldás, ehez képest közel 40 ezer ft....

a rácsavarozhato mindenféle szines aluk szart sem érnek talán kavics ellen jok azt annyi,
a rezora rácsavarozhato kevláros cuccokon is rég tul vagyok egy kicsit jobbak mint az előzö szines aluk de a nyakban rogyástol az sem véd meg.

ez a mostani már bevált cumo, ez a második mert az előzöt gagyi alubol csináltam meg és állandoan ugy nézett ki mint amit megrágott és kiköpött a medve,folyton egyengetni kellett.

ha itthon vagy szolj össze hozlak az emberrel megcsinálja azonnalban AL-MG4-es, 6 mm-es anyagbol, az eredeti KTM-es kartervédődhöz a lényeg a feltámasztáson van két 8-as anyát kell a vázra rápöttyinteni co-val és annyi, a szélén oldalt pedig savállo lapos anyag van , erős mint a beton.
sziasztok.
igazad van Sutyi,de ez mellett kicsit jobb a fékhatás és hamarabb elfogy a betét
Lányoknak jobban tetszik a hullámos Egyébként, ha jól tudom, akkor annyi előnye van a hullámosnak, hogy jobban tisztítja magát, kisebb a tömege is szóval a rugózatlan súly is csökken.
Sziasztok!

Féktárcsa ügyében tapasztalatokat, infót szeretnék kérni, ha kiadható nem szakmai titok... Papírvékonyra kopott az elsőm, csere lesz esedékes. Szeretnék képbe kerülni. Egyébként RMX250, enduro a motor.
Vannak ezek a hullámosak, előnyei, mire jó? Hasonló módon az úszó féktárcsánál, az mire jó (deformálódás ellen véd?)? Mit érdemes beszerezni?
az a kis különc jobbra a legédesebb
előjegyzés van, tudod nálam kell térdepelni érte...
a kis perverzek
ha majd nem lesz már kutyánk,beruházok egy ilyen töltöttzoknira nagyon de nagyon tetszenek
viszont az elöbb megvolt az első evés mármint pottejes... édesek voltak egymást nyalogatták..
már vagyok is
minnyá jövök,ne lépjetek le
húúú,de kemény legény vagy
én holnap konyhát verek szét..
elhiszem
csokolomok.

befáradtam már az anyukám házának a felujitásátol.
holnap már meló
viszont
szép estét.
Hosszú mint a pöcöm Van ma is raggajtani való,de má nem tudom kivel csináltassak matrinyát,me szarabbná szarabbul ragadnak,áruk meg egyre magasabb
na ja azok okosok....
mezei endúrósnak jó

ha nekem be van állítva 100%osra akkor sem tudok jobban motorozni mint a legelején......
matricád kicsit hosszú, mémileg takarásba került, mondjuk így a felső része tuti nem fog leválni
Pedig az okosok azt mondják,motor nélkül nem lehet beállítani stb,stb Lehet ,véletlen volt
Használd egészséggel
csika!
megjöttek a lábak, azt kell hogy mondjam sokkal jobbak lettek mint voltak
köszi!
amit beszeltunk na majd emailben meg irom ugy jobb ok