Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jól elbújtatok
csak holnap is legyen ilyen jó idő
bedobjuk az ebet a kocsiba és irány a Turul...2-3 órás kirándulás mi marhára szeressük megmásszuk a kilátót is,hátha lefúj a szél onnan
és mára végre úgy néz ki a szemem is helyrejön,már látok rendesen csak még mindig vérben forognak
szóval:de nagy fene köd van
nekem ugyan semmi
sőt,én magammal is teljesen ki vagyok békülve de komolyan
Hazamásztam bótolásbú,itt 100-at még lehet látni Bár kettőig sem látok
Tegnap este itt is rohadt nagy köd volt...
tegnap kőd riadó volt....felszolitották a lakosságot , hogy aki teheti ne üljőn autóba inkább használják a tőmegközlekedést mert fokozottan balesetvaszélyes,volt is 3 óra hossza alatt vagy 50 koccanás!
itt fasza idő van
nagyábol 100 méter alatt van a látótávolság
vagy inkább 50
szép jó reggeltet
itt sűrű köd van és +5 fok,lehet lessz kicsi mororkázás később ha ősszeverődik a banda
szép kartelvédő

ilyen kartelröl álmodtam ide vele.
csokolom magácskának mia baja.?

az élet ugy kerek ahogy elfogadod.
jah tudom..

jahh és a Bakonyba keresztbe.
ja és gyere. :)
jah és azt valami hölgyel beszéld le,
jah én kipihent vagyok és fitt mint sobertnorbert.
jah én nem tervezek új utakat, jönnek azok maguktol.
jahh és hagyd a sthilt hidegebb napokra, most motorozzá.
egyszer minden rossz végetér,nyugi...csak győzzük kivárni
ja és hívlak...

ja és hova mész?
ja és fáj a könyököm belülről de gecire..
ja és mégis mennék motorozni ...
ja és tele a tököm....
ja és fáradt vagyok mert ez a hét nem volt eccerű..
ja és új utat terveztem erdőbe..
ja és kinézek oda is ..ja és stihllel kezembe..
most láttam reggel hogy kerestél éjjel ... ma megyek be a cégbe horinak gumiért ...remélem bent lesz kollégám és akkor basztatjuk kicsit magyarellenes haverodat
jomorgent, megyek motort pakolni, mert ördög és pakol.
morgen
gangxta döglégy zoooleee meg a karter
Jó reggelit mindenkibe
Bálint nem kell valamire esetleg egy kartellvédő(nek látszó tárgy)ha kell odaadom rakd fel valami gyerekmotorra
sajnálom híd el én is nekem kell erősnek lenni , és a lányaimban az erőt tartani , csak van amikor elfáradok , mint most , de majd észhez térek
én is ugy vagyok ahogyan te is Zsu,tavaj motortesztre hivtak mind szerelő szakembert és természetesen motorost....kellet volna véleményeznem az új 450 husaberget....vélemény helstt kb 30 kn vel elestem és majdnem belehaltam eltört az összes jobb oldali bordán és az egyik átszurta a tüdőmet.....azota minden szarul sül el...sajnos....folytassam?inkább nem,megprobálok pozitivan gondolni minden negativ dologra ami velem történt azóta.....