sajnos a szteroid sem akaródzik már segíteni,sajna ott tartunk most megpattantak az erek a szememben,olyan vagyok mint a nyúl
tavasszal elkezdek egy terápiát ami akár 1 évig is eltarthat,hozzászoktatják a szervezetet a csípéshez,mindig emelve az adagot.van akinél ez használ,egy próbát megér mert így nem merek motorozni mert amilyen peches vagyok,mindig engem talál meg a darázs
egyéb ként van egy ismerősöm aki nagyábol amiota ismerem nem nagyon változott se külsőre se pedig erönlétileg és senki se tudja pontosan hány éves(szerintem kb 60)és ő szokta mondani hogy mindenki annyi idős ahány évesnek érzi magát.....ő mindig 30!
mellesleg igaza van
nincs mégegy ilyen balszerencsés ember mint mostanában én
sikerült megcsípetnem magam egy darázzsal,persze ügyelet,szuri,minden volt megint...pedig majdnem itt van már a tél
tavasszal elkezdek egy terápiát ami akár 1 évig is eltarthat,hozzászoktatják a szervezetet a csípéshez,mindig emelve az adagot.van akinél ez használ,egy próbát megér mert így nem merek motorozni mert amilyen peches vagyok,mindig engem talál meg a darázs
úgy nézek ki mint aki egész éjjel rííttt,meg jó csúúkos a szám,feldagadt az is
mellesleg igaza van
sikerült megcsípetnem magam egy darázzsal,persze ügyelet,szuri,minden volt megint...pedig majdnem itt van már a tél