Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én meg 2,5 hét múlva leszek 20
Akkó Te má télleg vén vagy
vén faszok vagytok
jah,csak nálam az a 40 más 42 és januárban már 43..... egyre szarabb,azért kell endurozni hogy valamejest kondiba tartsam magam
akkor olcsón megúsztad
Azé a 40 az 40 Szerintem innét indul belül a rombolás,má érzem
tudom
ez is
Mert idióta Arc viszont van mindenhez amiről fogalma nincs
Maradna a stukijáná,hogy forduljon a seggébe, azt légy szarjon az elsütőbillentyűjére Nem ravaszra,elsütőbillentyűre
Csak vicc volt
De ha véletlenül összefutunk az erdőben akkor már nem leszel 40 és sose fogod megtudni milyen érzés...
Sutyi,mi már nem leszünk annyi idősek mind te most,de te leszel annyi mind mi most,meglátjuk mennyire épülsz te le 40 ig!
Sutyi....bekaphatod az őreg leépült......
Nekem is ez volt pár hete. Rajtam gyorsan átment, de én nem vagyok olyan öreg és testileg leépült, mint ti Bocsesz
tudod miért nem mindegy, elárulom neked a titkot..

de csak neked, ha más elolvassa azt meg kell hogy öljem..

a forgásirányos krosszgumik a bűtyök elhelyezésben nem mindegy hogy vannak felrakva, általában egy V forma van kirakva bűtyökböl ha megfigyeled, pl a forgásirányos six days gumik, a másik a falc belső szövése amit nem látsz,
olyan irányban vannak a szálak rakva hogyha forditva rakod fel a gumit sokkal hamarabb sérűl a falc szerkezet.
viszont a helyes iranyban sokkal többet bir .

szoval ha van rajta nyil akkor rakd fel ugy, ennyi.
Dani jol néz ki ,de ha egy 8-as anyát rápöttyintesz a vázra akkor nem kell az a két awab bilincs ami mondjuk lofaszt nem fog mert el tud csuszni fel-le-oldalra...

és én még raknák mégegy merevitőt a jobb oldalra is a rezi kis ivéhez ...
elvált öreg emberek klubbja..
szép estét.

fogalmam sincs, de igazábol pont leszarom...
gyere a hori hoz!...megyünk szerzünk pizzát
na,hát azt nem sikerült megérezni csak a seggem súrolta a földet a motor is barátkozott a földdel de egy karc sem lett rajta
Eddig nem vettem észre hogy volna jelentősége...
Ha jelzik rajta a forgás irányt csak majdnem mind 1
Köszönöm Zsu.
Mintha nem lenne tökmindegy...
tényleg fotditva van
úgy kell hogy több gázt kéne húzni mint amennyi a sima menethez kell...és mielőtt hátraesel azelőtt van a holtpoint...