Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mi van puhányok,kidőltetek?
ez így van , én is így gondolom
1,5 gurigábol kurva sok benzint ,gumit meg román motorozást lehetne szponzorálni...
Szewatok.Zozi hozzál nekem első gumit.Ha kell ejuróval fizetek érte .Ha már motorozni nem tudok,legalább gumim legyen hozzá.
gondoltam csikára mert jött egy olyasforma srác mint ő..gondoltam odaeszi a penész..olvasta reggel a neten hogy ott leszek..tudta hogy odahozzák a holdról a telókat ..esetleg megnézi ..meg kiugassuk magunkat..de teleszarja a szánkat
1.5 mft egy szett
csak nem a csika teleszkopokat tesztelted..?
durva,

de szerintem az ilyen dolgokban az a legfontosabb hogy neki nem lett semmi baja, az auto csak vasbol meg műanyagbol van ,minden potolhato rajta.
az jó,mennyire drága?
fain teleszkópokat...csak drágák..de lesimítják a pályát
szewa,mi jót teszteltél?
estét..megjöttem monorról .....agyvérzek
az biztos
hát igen mi is ezt mondtuk neki az már szerintem határon túl van
jah,igy olcsobb...
Vannak kis értékű autók... amiken azért még érvényes a műszaki, meg van kötelezője... és a tulajnak épp kell kis kápé... esetleg nem gáz, ha kissé horzsolódok neki a kocsija... a többit kitalálhatod
hát ez baj...
hivni kellett volna a zsarukat
csak maradt nyom a kamionon is
nincs , önkár lesz
casco?
hmm mondjuk , jobb oldalt 2-elem , első , hátsó
Az ijedségen kivül nagy a kár?
nincs szegénykém úgy megijedt , remegett, sírt , addigra el húzott , észre se vette az állatja az istennek , pont holtérbe került a kamionosnak a lányom
szép
és megvan a rendszáma?
meg van a 3. sziszit ma reggel le zúzta 1- külföldi kamion , elment betét lap nincs , nem állt meg senki ennyi a segítségről
hálaistennek a lányomnak nem lett baja , csak sokkot kapott