Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jóóó az úgy...
ne röhögcsélj, taníts meg kerekezni
az enyém is a 400ason,de a mai napig nem tudom miért
háde akkor nem emeli az elejét
első gumid fordítva van fölrakva

ki jött a megállni tilós tábla , fényképpel 8000-ezer hmm
lehetne kötözködni , de leszarom Sziszi kocsijával voltam
jobbulást én már túl vagyok rajta , de még mindig köhögök már 3-hete
Zoozee,pont igy vagyok én is,tegnap elött éreztem hogy kicsit kapar a torkom,nem számit majd elmullik,tegnap mikor felébredtem az mellett hogy nem tudtam nyelni úgy fájt a mellkasom hoy majd beszertam ha köhögtem és estére felment a lázam,ma reggel dettó de most már nincs lázam,viszont kellene egy csapot szereljek az órromra hogy ne keljen 2 percenként fujni,a köhögéssel még nem tudtam mit kezdeni
ugye én nem megyek magamtol orvoshoz,csak ha már ők visznek!
jobbulást a betegeknek,kitartást a leszokóknak

itt vagyok én is
Tegyél a kormányra egy zsák cementet. . .

hátravágtam magam

mocskos ktm
jájj,há ezt a csajocskám is óvassa
ha a válás megvolt akkor van esélyed az életre
....baszki....há ugyanebben a cipőben vagyok.....válás má megvan ,,de a cigi...pedig fáj meg szúr meg nehéz,,de jo a kurvaannyát
így szoktam le a cigiről kilenc éve ..reggel mindíg zsibbadt a bal kezem /karom ...mintha megsimogatták volna..de csak amikor a reggeli kávémnál az elsőciginek beértem a feléig...
kipróbáltam akkor mindent még elválni is csak ne a cigiről kelljen leszoknom...mert az a világ legjobb dolga ....aztán pár hét és muszály volt meglépnem eme lépést...azóta se cigizek nem hiányzik ..fasza minden... szopjatok le ti is
Selyem alsógatya van rajtam, snupis
Hát az elmúlt napokban volt láb és kar pezsgős zsibbadás,mintha érrög lenne elzárva a vér útját.Nem kellemes ,ha megdöglök akkor kb leírtam mitől
megint tangát vetté főőő...
Olyan szelvényre nincs időm Ússe nyerünk ott.Ahun lehetne azon megmá kúva sokat bukik az ember,így marad a seggen ülés

aztán mitől kapunk infarktust ..
Ne sarjá be,én se tudom.Menni is kéne,de jönnek is,posta,gls,futár.Aki jött az má vót ,aki nem azt meg várni kell,de menni is kéne,dógozni is,peckem ki van mán mára,azt még reggel van