Zoozee,pont igy vagyok én is,tegnap elött éreztem hogy kicsit kapar a torkom,nem számit majd elmullik,tegnap mikor felébredtem az mellett hogy nem tudtam nyelni úgy fájt a mellkasom hoy majd beszertam ha köhögtem és estére felment a lázam,ma reggel dettó de most már nincs lázam,viszont kellene egy csapot szereljek az órromra hogy ne keljen 2 percenként fujni,a köhögéssel még nem tudtam mit kezdeni
ugye én nem megyek magamtol orvoshoz,csak ha már ők visznek!
így szoktam le a cigiről kilenc éve ..reggel mindíg zsibbadt a bal kezem /karom ...mintha megsimogatták volna..de csak amikor a reggeli kávémnál az elsőciginek beértem a feléig...
kipróbáltam akkor mindent még elválni is csak ne a cigiről kelljen leszoknom...mert az a világ legjobb dolga ....aztán pár hét és muszály volt meglépnem eme lépést...azóta se cigizek nem hiányzik ..fasza minden... szopjatok le ti is
Ne sarjá be,én se tudom.Menni is kéne,de jönnek is,posta,gls,futár.Aki jött az má vót ,aki nem azt meg várni kell,de menni is kéne,dógozni is,peckem ki van mán mára,azt még reggel van
lehetne kötözködni , de leszarom Sziszi kocsijával voltam
ugye én nem megyek magamtol orvoshoz,csak ha már ők visznek!
itt vagyok én is
hátravágtam magam
mocskos ktm
kipróbáltam akkor mindent még elválni is csak ne a cigiről kelljen leszoknom...mert az a világ legjobb dolga ....aztán pár hét és muszály volt meglépnem eme lépést...azóta se cigizek nem hiányzik ..fasza minden...
aztán mitől kapunk infarktust ..