na egy ilyesmit szedhettem be a múltkor én is..lement a láz meg a megfázás izzadás takony kb.3 nap alatt kezdtem jobban lenni és örülni és utána jött a szopás...az összes izmom nagyon fájt még 10 napig azthittem beszarok ..mintha körberugdostak volna..ja és köhögés az nem múlt el csak 3 hét múlva kb.
Ronis: Pöpec a védelmed! Grat hozzá!
Tárcsa tippeket, infókat köszi, várom még, ha van.
Előre a műanyag tárcsavédőt felraktam, a telószárat legalább megóvja a karcoktól.
elkezdtem megcsinálni kiszabtam, aztán abba hagytam...
leűltem és gondolkoztam...
nem ritka nálam előfordul,
és arra jutottam előre nem jo a brutál erős mert ha görbűl a sziklán utána ráfeszűl a tárcsára, ergo azt a jo isten sem nyomja vissza az erdő közepén...
és a kerék sikjábol talán ha egy centit áll ki oldalra a tárcsa , persze attol még véletlenek vannak, ahogy Zé szokta mondani ..ahol fűrészelnek ott hullik a forgács..
a másik meg a vezetés technika, ... sziklásban régen rossz ha telibe oda kűldöd a kőnek...
usszon az eleje, hátul a sulypont.
Miért nem csináltatsz fémből tárcsavédőt? Akkor aztán teljesen lényegtelen lesz, hogy mennyi a hullám benne, bár akkor meg nem tudja olyan könnyen kiokádni a sarat magából, meg levegőt se kap annyit. Mondjuk az neked pont tök mind1, ha mindig a farönkök között mókázol
Szerintem mindig vagy legalább is gyakran a gyári cucc a leg jobb
én is tettem renthált....szart se ért
csak elestem és lekoccolt a sziklán és el is gőrbült
azt se vegyél
drága és szar
elmegyek segítek te meg vissza
úgy képzeltem leülünk és kitöltjük a nyerőszelvényt...