merthogy elvileg a KTM, és a Gasgas Hátsoja ugyan az méretileg, csak nektek valami szar olasz Bambo, vagy Bimbo vagy milyen féknyereg van rajta, miénken meg van rendes japán nissin...
Nekem is a bal lábamat begyűrte a hátsókerék a rugóstaghoz úgy hogy a motor is rajtam volt.Mindez egy árokban.De szar érzés hogy tehetetlen vagy nem tudsz mit csinálni és ha nem lett volna nálam telefon akkor lehet még ott is éjszakázok.Ráadásúl ez egy vadcsapás volt ahol a kutya se jár.Még talán a vaddisznók is megkezdtek volna mire rámtalálnak már csak csontváz lennék
Szerencsére nekem is egykét cimbora inkább basztat hogy szopósabb meg mégszopósabb motordobálós helyre menjünk és olyankor széles vigyor van mikor ilyenbe bele ütközünk és folyik a pöcsünkről is a víz
kettőször volt szopás eddig ami egyedül csunya lett volna ....ebből az egyik halálközeli volt erdélyben egy köves patakmederbe verettünk fasza tempósat ki be ugráltunk a mederbe meg a patakba is ahogy kijött a lépés a kanyarulatokba stb.. .... én mentem a végén és egy fasza eséssel leakadtam a csapatról akik ezt később de még időben észrevették.....ott még öt percig nem jön a segítség meghalok...már fulladtam meg...ment ki az erőm...olyan szerencsétlenül estem és akadt a sisakom hátul fel egy fára , hogy gyakorlatilag felakasztottam magam..motor rajtam és begörbültem ilyen partrész alá és hát izomból nem tudtam volna végtelenségig tartani magam a lábam meg a hátam alá volt csavarodva ..testem félig vízben.....már pihegtem kifelé magamból a szuszt..tehetelen voltam ..annyi erőm volt összvissz hogy húzzam az időt...mindenemen valami és minden mindenhova beakadva..
volt egy másik hasonló kitekeredés de ott szerencsére hamar ott voltak a srácok..
szóval ez az egyedüli dolog necces is tud lenni ...amúgy fasza tényleg ez a no women no cry... nincs nyűglődés meg sírás und rívás meg merre menjünk? meg azabaj, meg hűha terepre jöttünk ..ha ezt tudom nem is jövök ..anyázás..kakilni kell...rossza futóművem..minek kell erre jönni.....beteg a gyerek otthon stb...
leszámítva a bajt...
hála Isten szűkebb enduróscsapatunk a halacskáscsoki team nem ilyenekből tevődött össze ....vagyis ők maradtak akik bírják a szelektív szakaszokat sírás nélkül..sőt mosolyogva a szopást...szóval mind hülye ha endurózásről van szó...mint én..
ez onnan is láccik , hogy soha nem kérdés ,hogy mi a fontosabb a feladatban a szaros életük vagy a feladat...meg a motor sorsa meg ilyen átlátszó gyerekes kifogások.....
én eddig mindig megjártam ha egyedül mentem.... most ha rá vagyok kényszerülve mondjuk egyedül menni a talipontra ami messzebb van akkor a 8-10 perces útat 20 perc alatt teszem meg pusztán csak óvatosságból
Ja szerencsére van egykét ember akivel szívesen megyek motorozni.Azon mondjukvan vita hogy merre menjünk de a végén úgyis mindig oda kötünk ki ahova én gondoltam mivel majdnem mindig én megyek elől
ez egy kompromisszum, valaki vagy megköti vagy nem..
ha szeretnél sokat menni, nem fogsz mindig valakire várni hogy elmenjen veled, az ember választhat vagy megy egyedűl a saját tempojában egész nap senkire nem várva, vagy otthon üldögél telefonálgat körbe-körbe és várja hogy valaki végre méltoztasson elmenni vele motorozni...
a sérűlés meg egyébb ijesztgetős lehetőségek pedig mindig benne vannak, nem csak akkor ha egyedűl vagy,
leszarom őket, szivos vagyok mint a patkány, és elpusztithatatlan mint egy csotány...
Hát igen néha jó a társaság.Én már szoptam be egyedüli motorozást mikor úgy estem motorral egy árokba hogy nem bírtam kimászni alóla.Mókás volt.Elzártam a csapot és vártam fél órát mire jött a segitség
mondjuk az új gizgazok kuplungja is nyekereg ha elkezdik komolyabban nyektetni..
valoszinű ők is valami szarabb beszállitotol veszik mint a régieket, mert azok nem nyekegnek..
még hogy nem fog a brembo
4mm vastag 220 mm az átmérő 6 csavaros
mindjárt tüsszentek egy fotót a lukosztással..
merthogy elvileg a KTM, és a Gasgas Hátsoja ugyan az méretileg, csak nektek valami szar olasz Bambo, vagy Bimbo vagy milyen féknyereg van rajta, miénken meg van rendes japán nissin...
jahh oszd el a számot kettővel.
jo helyek viszont vannak dögivel.
az itteni csapatot azabaj team-nek hivjuk, de már ők is alig motorzanak...
igy marad az egyedűli gurulás... mondjuk én régota, és sokat megyek egyedűl ugyhogy nem ujdonság a dolog, szeretek egyedűl menni, van filingje..
Szerencsére nekem is egykét cimbora inkább basztat hogy szopósabb meg mégszopósabb motordobálós helyre menjünk és olyankor széles vigyor van mikor ilyenbe bele ütközünk és folyik a pöcsünkről is a víz
volt egy másik hasonló kitekeredés de ott szerencsére hamar ott voltak a srácok..
szóval ez az egyedüli dolog necces is tud lenni ...amúgy fasza tényleg ez a no women no cry... nincs nyűglődés meg sírás und rívás meg merre menjünk? meg azabaj, meg hűha terepre jöttünk ..ha ezt tudom nem is jövök ..anyázás..kakilni kell...rossza futóművem..minek kell erre jönni.....beteg a gyerek otthon stb...
leszámítva a bajt...
hála Isten szűkebb enduróscsapatunk a halacskáscsoki team nem ilyenekből tevődött össze ....vagyis ők maradtak akik bírják a szelektív szakaszokat sírás nélkül..sőt mosolyogva a szopást...szóval mind hülye ha endurózásről van szó...mint én..
ez onnan is láccik , hogy soha nem kérdés ,hogy mi a fontosabb a feladatban a szaros életük vagy a feladat...meg a motor sorsa meg ilyen átlátszó gyerekes kifogások.....
ha szeretnél sokat menni, nem fogsz mindig valakire várni hogy elmenjen veled, az ember választhat vagy megy egyedűl a saját tempojában egész nap senkire nem várva, vagy otthon üldögél telefonálgat körbe-körbe és várja hogy valaki végre méltoztasson elmenni vele motorozni...
a sérűlés meg egyébb ijesztgetős lehetőségek pedig mindig benne vannak, nem csak akkor ha egyedűl vagy,
leszarom őket, szivos vagyok mint a patkány, és elpusztithatatlan mint egy csotány...
valoszinű ők is valami szarabb beszállitotol veszik mint a régieket, mert azok nem nyekegnek..