Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ésss?
szerintem te nem azt nézed amit én, én egy 2009es excről beszélek ez nem hiszem h nagyon szét lenne ütve (a sérülésén kívül)
háj..igen
380-é milyen legyen egy magyar rendszámos 2003 125 EXC? Persze hogy egy agyonvágott szar. Legalább van mivel szórakozni a ráérő nyugdíjasoknak...Első gazdás magyar motor. Hullára szétfosatva.
sziasztok!
tudtál beszélni Ricsivel?
na holnap még biztos,hogy nem lesz nálunk...elfoglalt az ember..., pár nap csúszás lett a projektben
mert mákostészta vagy ...
sérült... szerencsére nekem van minden hozzá szóval holnap már itt pihen nálunk szerintem...
ez nekem eddig eszembe se jutott
akkor nincs ott hiba. lealkudod -350-re és már a tiéd is..
nekem végülis tök mind1 mert van -350em szóval egy ideig nem tervezek motor vásárlást
jonapot teleszkop matyi.
megnéztem ,szerintem az a nyak ki van szakadva a vázbol, talán balesetes verda lehet,
de egyszerűbb felhivni a bontos srácot megmondja rögtön.
Úúú onnét most vettek KTM 2003 sx-et 380-ért,full hulladék a futóműve,minden szétverve,álló-csúszóperselyek,mintha direkt szétkarmolták volna,beleverve,beleszaggatva minden,hátsó rugó fordítva feltéve stb azt milyen lehet a moci? 380-éééé
Egyszer akarok beköszönni,akkor is feltartanak A jó napot mindenkibe
http://www.krosszmotorok.hu/
ennél jobban nemtom belinkelni, hátnemtom mivan vele eleje vagy csak szétvan szedve vagy sérült nemtom de nem látom rajta hogy sérült lenne de ennyi pénzért még akkoris megéri ha sérült szerintem
elég jol hangzik, talán lopott ...?
2009es ktm exc 125 380ért sm kerekekkel az elég jó nem gondoljátok?
csak a gizgazba jobb minőségű cuccokat raknak, hálistennek..
tényleg a Brembo nem egy süti márka. nem mondod hogy már fékeket is gyártanak, ááá hová züllik ez a világ.
ezekszerint....
akkor jo megmértem ugyan az...

szoval akkor jo az info hogy a ktm és a gizgaz hátulja ugyan az.